Ευρεία νίκη για τον ΠΟΕ απέναντι στον Τύρναβο!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο ΠΟΕ πρόσθεσε άλλους 3 βαθμούς στο ενεργητικό του, επικρατώντας 3-0 του αξιόμαχου Τυρνάβου 2005.

Σ αυτό βοήθησε του γρήγορο γκολ που πέτυχε μόλις στο 2ο λεπτό ο Λαζαρίδης στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, ενώ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο στο 31ο λεπτό, κλειδώνοντας ουσιαστικά από πολύ νωρίς τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ελασσόνας είχε καθολική υπεροχή, ενώ στο δεύτερο κατέβασε ταχύτητα, παρόλα αυτά θα καταφέρει να πετύχει και τρίτο γκολ στο 75ο λεπτό, με τον Πεπκολάι να γράφει το τελικό 3-0.

Το φιλμ του αγώνα:
2’ Μπαλιά ακριβείας του Πετάνι στο Λαζαρίδη που θα στοπάρει με το στήθος μέσα στην περιοχή και με ψιλοκρεμαστό πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Φαρμάκα για το 1-0 του ΠΟΕ.
7’ Εκτέλεση φάουλ του Γανού στα χέρια του Γούπου.
13’ Κάθετη του Καραγκούνη στον Μπαρλαγιάνη που από πολύ κοντά δεν θα καταφέρει να νικήσει το Φαρμάκα που θα διώξει το πλασέ του σε κόρνερ.
23’ Κοντινή κεφαλιά του Σουγλή μετά από εκτέλεση φάουλ θα περάσει άουτ.
31’ Ο Ματούλας θα μπει στην περιοχή από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στον Νίκο Μπαρλαγιάννη από με κοντινό πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Φαρμάκα για το 2-0 του ΠΟΕ.
39’ Εκτέλεση φάουλ του Γανού από αριστερά, διώχνει με γροθιές ο Γούπος.
57’ Σουτ του Πετάνι έξω από την περιοχή θα περάσει άουτ.
75’ Βαθιά μπαλιά του Πετάνι στον Πεπκολάι, αυτός θα πασάρει στον Περτζιόνι που από πολύ κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 του ΠΟΕ που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Οι Συνθέσεις

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (79’ Καραγιόζης), Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι Πετάνι, Χάμος, Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης Ν. (61’ Ζηρδέλης) , Ματούλας (84’ Παναγιώτου Π.), Λαζαρίδης (73’ Πεπκολάι)

Τύρναβος 2005 (Γιώργος Καμάκας): Φαρμάκας, Τσέζμα, Κατσαρός, Αυλογιάρης, Παπαδόπουλος, Γανός, Τσακουρίδης, Μανακούσιος (79’ Νικολακούλης), Πιρέ (79’ Γιαννάκη), Πρισακάρου (63’ Βλιώρας), Βερίκοκος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Νίκζας, Μίχος.

Πηγή: radioelassona.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...