Ζήτησε πλέι οφ ανόδου με… λάθη η Δόξα Δράμας!

Η Δόξα Δράμας ζήτησε να υπάρξουν πλέι οφ ώστε να ανέβει ο πρώτος στη Super League, όμως το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε ήταν γεμάτο λάθη!

Αυτογκόλ από την Δόξα Δράμας! Η ομάδα της Δράμας, ζήτησε να υπάρξουν πλέι οφ για άνοδο στη Super League, όμως πιάστηκε… αδιάβαστη καθώς στο δελτίο Τύπου ανέφερε πως υποβιβάζονται έξι ομάδες κι όχι τέσσερις όπως είναι το σωστό και αναφέρει λανθασμένα πως οι θέσεις παραμονής είναι από την 5η έως την 10η.

Αναλυτικά το λανθασμένο δελτίο Τύπου:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ PLAY-OFF
Αγαπητοί κύριοι,
Με δεδομένη την απόφαση της Ε.Π.Ο., για τον τρόπο υποβιβασμού και προβιβασμού των ομάδων του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE 2018-2019, βάσει της οποίας προκύπτει ο απευθείας προβιβασμός της ομάδας που θα τερματίσει πρώτη στην τελική κατάταξη, καθώς και τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ για την άνοδο της δεύτερης βαθμολογικά ομάδας της FOOTBALL LEAGUE με την 13η ομάδα της SUPER LEAGUE, η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ προτείνει τα παρακάτω:

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ (Από τις θέσεις 11-16) Όπως ήδη προβλέπεται.
ΠΑΡΑΜΟΝΗ (Από τις θέσεις 05-10) Όπως ήδη προβλέπεται.
ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE (Διεξαγωγή αγώνων κατάταξης μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τις θέσεις από 1-4)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Θεωρώντας ότι η απόφαση για μία μόνο σίγουρη θέση ανόδου από την κατηγορία στην οποία συμμετέχουμε εγκυμονεί κινδύνους, σχετικά με την αξιοπιστία, τον ανταγωνισμό, την πιθανότητα έλλειψης κινήτρου για τις ομάδες, καθώς και την ποιότητα του προϊόντος μας, καταθέτουμε ενώπιον σας την εξής πρόταση:

1. Οι πρώτες δύο προνομιούχες θέσεις να καθοριστούν από αγώνες κατάταξης, μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 1η, 2η, 3η και 4η θέση.

2. Οι αγώνες θα είναι μονοί και θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο. Προτείνεται να φιλοξενηθεί η φάση των αγώνων κατάταξης σε μία πόλη που πληροί τις προϋποθέσεις για την διεξαγωγή τους ή σε ουδέτερες έδρες, σε ενδιάμεση απόσταση από τις έδρες των αντιπάλων, που θα καθοριστούν από τη διοργανώτρια.

3. Η αρχική βαθμολογία των ομάδων που θα συμμετέχουν προτείνεται να είναι ως εξής: 1η – 3 βαθμοί, 2η – 2 βαθμοί, 3η – 1 βαθμός και 4η – 0 βαθμοί, συν ένα (1) για κάθε πέντε (5) επιπλέον βαθμούς διαφοράς στην κανονική περίοδο.

4. Η πρώτη της βαθμολογίας των αγώνων κατάταξης προβιβάζεται απ ευθείας στην SUPER LEAGUE, ενώ η δεύτερη θα διεκδικήσει την άνοδό της σε αγώνα μπαράζ με την 13η ομάδα της SUPER LEAGUE.

Πιστεύουμε ότι η παραπάνω πρόταση θα έχει πολλά οφέλη για όλους μας, όπως:
Αναβάθμιση του προϊόντος. 
Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Αξιοπιστία.
Προσέλκυση χορηγιών.
Καλύτερη διαπραγμάτευση και έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Με τιμή
ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...