«Ζεστάθηκε» η μηχανή του… Τάκη

Τρία ματς, τέσσερα γκολ, εννέα βαθμοί. Αυτός είναι ο Δημήτρης Κίτσιος ή αλλιώς «Τάκης», ο άνθρωπος που έχει πάρει προσωπικά το ζήτημα παραμονής στην Α΄ ΕΠΣΛ, της Λάρισα 2012.

Μπορεί ο χαρισματικός επιθετικός της Λάρισα 2012 κατά την φετινή σεζόν και έως την 19η Αγωνιστική να μην είχε απολύτως καμία επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, τον τελευταίο όμως μήνα και στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, έχει πάρει… μπροστά και μοιάζει ικανός από μόνος του να σώσει το συγκρότημα του Θοδωρή Στεργιάδη, κατηγορία.

Συγκεκριμένα, λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα για την φετινή σεζόν άνοιξε στην 20η Αγωνιστική όταν και στις 25 Φεβρουαρίου με τα δύο δικά του τέρματα η Λάρισα 2012 πήρε τη νίκη με 2 – 1 επί της Αστραπής Νέας Πολιτείας, σε ένα ματς «do or die», μιας και οι «πορτοκαλί» είναι ακριβώς στην ίδια βαθμολογική μοίρα.

Συνέχεια στην επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα έδωσε στις 5 Μαρτίου όταν και σκόραρε το μοναδικό τέρμα της νίκης της Λάρισα 2012 στο Αργυροπούλι επί της τοπικής Δόξας (0 – 1) στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής της «μεγάλης» κατηγορίας.

Την 22η Αγωνιστική η Λάρισα 2012 έμεινε στο «απόλυτο» μηδέν με την Αναγέννηση Καλοχωρίου, με τον Τάκη Κίτσιο να βρίσκει και πάλι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στην 23η Αγωνιστική και τελευταία χρονικά. Συγκεκριμένα ήταν ο σκόρερ του 1 – 2 στην εκτός έδρας Κυριακάτικη (19/03) νίκη των «βιόλα» στο Βλαχογιάννι επί της τοπικής Δόξας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com