Ζιάγκος: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δικαιολόγησε την ήττα του Ρεθύμνου από την ΑΕΚ, εξηγώντας πως οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την ίδια προσοχή στις κατοχές τους κι έτσι άνοιξε το παιχνίδι.

Ο προπονητής των Κρητικών ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της, αλλά και την ευρωπαϊκή πορεία της. Είμαστε περήφανοι για την παρουσία της και μας δημιουργεί προσδοκίες ότι μπορεί να επαναλάβει την περσινή επιτυχία της. Ευχόμαστε ολόψυχα να τα καταφέρει. Προτεραιότητές μας ήταν να έχουμε ανθεκτικότητα απέναντι στην επιθετική άμυνα της ΑΕΚ, η οποία αρέσκεται στο να δημιουργεί συνθήκες ανοιχτού γηπέδου. Το να περιορίσουμε τον αριθμό των λαθών μας θα ήταν καθοριστικός παράγοντας. 

Όταν ήμασταν προσεκτικοί και υπεύθυνοι στις κατοχές μας, φέραμε το ματς σε απόσταση καλαθιού. Δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε την ίδια προσοχή στις κατοχές μας και εκεί άνοιξε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα. Ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να επιστρέψεις όταν η αντίπαλός σου ξεφεύγει με 14 πόντους. Είμαστε ικανοποιημένοι που έπαιξαν όλοι οι παίκτες μας. Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα κοντά μας ο τραυματίας Λάιζα».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...