Ζουράρις: «Εύχομαι οι Ολυμπιακοί να γίνουν τόσοι όσοι οι ΠΑΟΚτσήδες»

Ο Κώστας Ζουράρις εμφανίστηκε… απρόσκλητος στις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη, ρωτήθηκε για τις προ ημερών ατάκες περί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και απάντησε ευχόμενος «οι Ολυμπιακοί να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν σε αριθμό τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Παρότι δεν συμμετείχε στη σύσκεψη και στη συζήτηση για τη μετακίνηση των οπαδών, ο Κώστας Ζουράρις τράβηξε πάλι τα βλέματα πάνω του.

Ως γνωστόν, το Υφυπουργείο συστεγάζεται στο Υπουργείο Παιδείας και έτσι ο απερχόμενος Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, εμφανίστηκε στο κτίριο, μπροστά στις κάμερες, την ώρα των δηλώσεων του Γιώργου Βασιλειάδη, μετά τη λήξη της σύσκεψης για τις μετακινίσεις οπαδών.

Άμα τη εμφανίσει του, ο Γιώργος Βασιλειάδης διέκοψε τις δηλώσεις του για να αστειευτεί, λέγοντας «έλα Κώστα, για μπάλα μιλάμε, όμως πρόσεχε τι θα πεις, γιατί μετά εγώ τρέχω»!

Οι εκπρόσωποι του Τύπου θέλησαν να αποσπάσουν μια ατάκα του, αφού τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην κορυφή της επικαιρότητας, μετά τις δηλώσεις του για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τον Άρη.

Εκείνος, με το χαρακτηριστικό του ύφος κι αστειευόμενος, αποκάλυψε πως έχει μιλήσει για πολλά πράγματα γενικά, ενώ ξέρει για παράδειγμα και το μυστικό για το καλό… σάμαλι!

Μετά από επίμονες ερωτήσεις, απάντησε σχετικά με τις προ ημερών ατάκες:

«Έκανα λάθος. Έβγαλα τα ακουστικά εκείνη τη μέρα στη Θεσσαλονίκη και είπα το πασίγνωστο ανέκδοτο για τους Αρειανούς και τους Παοκτσήδες, το οποίο βεβαίως είναι καταπληκτικό γιατί αφορά και πειράζει και τους δυο. Ακούστηκε μόνο το τελευταίο της αναφοράς μου, οι Αρειανοί έχουν δίκιο να εξαγειρονται, αλλά κι εγώ έχω δίκιο να το λέω. Ήταν σατυρα,δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα, όπως αυτά που ακούω για τη μαμά μου και για το τί πρέπει να κάνει στο γεννητικό της όργανο κάποιος άλλος με το δικό του. Επειδή τα ακούω ως μέλος του μεγάλου ΠΑΟΚ και της Θύρας 4, της οποίας είμαι και επίτιμος πρόεδρος, δεν είναι ύβρεις. Εγώ έχω δίκιο να τα λεω, οι Αρειανοί έχουν δίκιο γιατί άκουσαν μόνο ένα κομμάτι».

Το καλύτερο ωστόσο το κράταγε για το τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θέλει να απευθυνθεί στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ώστε να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος:

«Εύχομαι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να αυξάνονται και να πληθύνονται, ώστε να φτάσουν σε αριθμό εκείνους του ΠΑΟΚ!», ήταν η ατάκα του, που έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων και σίγουρα θα απασχολήσει εκ νέου τον φίλαθλο κόσμο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...