Ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό στη Λάρισα

Την ήττα με 2 – 1 με ανατροπή γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας στο πρώτο του φιλικό επί λαρισινού εδάφους από την ομάδα των Τρικάλων. Ο Απόλλων προηγήθηκε με τον Μαυριά ενώ οι Τρικαλινοί αρχικά ισοφάρισαν με τον Βέρτζο για να κάνουν την ολική ανατροπή με τον Παρθένη στο 90′.

Ενθαρρυντικά τα στοιχεία που έδειξε η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη που κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχε ευκαιρίες μετά το 1 – 1 να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως τόσο ο Τσιλούλης όσο και οι Καρβούνης, Ιβανίδης ότνα βρέθηκαν σε θέση βολής αστόχησαν προ του Αθανασόπουλου.

Στο 17′ ο Μαυριάς με ένα εξαιρετικό γκολ από τον άξονα έβαλε τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ με τον Άγγελο Βέρτζο με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκόλια στο 51′ ισοφάρισε για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου. Το τελικό 1 – 2 διαμόρφωσε ο Παρθένης με εξαιρετικό δυνατό σουτ στη κίνηση από τον άξονα στο 90′, αντίστοιχης ομορφιάς με το τέρμα του Μαυριά του πρώτου μέρους.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φυρινίδης (46′ Κραβαρίτης), Σάββας (55′ Μίλιτς), Κουρτεσιώτης (75′ Καμπέρης), Ανδρέου Β. (83′ Λουκάς), Παπαζαχαρίας (70′ Ανδρέου Γ.), Χατζής (46′ Τσιλούλης), Αγρόδημος (64′ Ιβανίδης), Σουλίδης (59′ Διβανές), Σαχινίδης (71′ Κολοβός), Καρακατσάνης (67′ Συράκος), Μαυριάς (46′ Σκούπρας).

ΑΟ Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46′ Αθανασόπουλος), Βέρτζος (60′ Γκαλίτσιος), Γιαννίτσης (46′ Κοτσώνης), Πάνος (83′ Παρθένης), Γκόλιας (79′ Μυρσινιάς), Τεγούσης (46 Αναστασόπουλος), Τσιάρας (63′ Ζήσης), Γροντής (72′ Μανώλης), Μίλιεβιτς (79′ Κατσαντώνης), Τσίπρας (46′ Ζγκούρι), Καπός (67′ Ντιατά).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Ακρίβος, Μάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com