Η έλευση του Αλεξούδη έφερε το «5χ5» στο Ελευθεραί!

Το 2017 έφυγε με νίκη για το Ελευθεραί απέναντι στη Μελία με 4 – 1 εκτός έδρας και το 2018 ήρθε επίσης με νίκη για τα «λιοντάρια» με 3 – 0 απέναντι στο Καλοχώρι.

Τον καλύτερο μήνα (Ιανουάριο) διανύει το Ελευθεραί στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια μετρά ισάριθμες νίκες (Καλοχώρι, Μελισσοχώρι, Κιλελέρ και Αστέρα Τυρνάβου), ενώ με αυτή απέναντι στη Μελία στις 23 Δεκεμβρίου μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες, όπου συμπεριλαμβάνεται και η νίκη άνευ αγώνος την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Αστέρα Τυρνάβου.

Η αρχή στα «λιοντάρια» έγινε από την έλευση του Μάκη Αλεξούδη στο πάγκο του συλλόγου όπου άλλαξε τη ψυχολογία στους παίκτες αλλά και και το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να βάλει το στίγμα του στο Ελευθεραί και η ομάδα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, πραγματοποιώντας το «5χ5» στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣΛ.

Ολοένα και καλύτερα βαδίζουν λοιπόν τα πράγματα στο Ελευθεραί, με την ομάδα όπου μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής βρίσκεται στην ένατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα, είκοσι επτά βαθμούς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...