«Η ΑΕΛ είναι πάντα κάτι ξεχωριστό για εμάς…»

Στο AEL Radio μίλησε σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και τωρινός τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων, Τάκης Παραφέστας, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε τόσο στη πορεία της ΑΕΛ αλλά και του Απόλλωνα Λάρισας…

Πιο αναλυτικά:

Για τον Αχιλλέας Φαρσάλων, σχολίασε:

«Ο Αχιλλέας πρωταγωνστεί τα τελευταία χρόνια. Η διοίκηση προσπαθεί να έχει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας της. Ο κόσμος έρχεται και στηρίζει την ομάδα αλλά θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη παρουσία. Ο Αχιλλέας δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και δίκαια κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣΛ. Υπάρχει πολύ καλό υλικό και προσπαθούμε να παίξουμε καλά. Βέβαια όταν πρωταγωνιστείς σε ενδιαφέρει περισσότερο το αποτέλεσμα. Αρνητικός παράγοντας είναι το γήπεδο των Φαρσάλων όπου είναι σε κάκιστη κατάσταση και θα δούμε τι θα κάνουμε με αυτό το θέμα. Το γήπεδο στο χθεσινό παιχνίδι ήταν κάκιστο. Έχουμε έξι παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε τη διαφορά».

Για την ομάδα της ΑΕΛ, τόνισε:

«Μεγάλο θέμα η ΑΕΛ… Πάντα παραμένει η ΑΕΛ και είναι κάτι ξεχωριστό για όλους μας, ειδικά για εμάς. Αφού όλοι λένε ότι αγαπάνε την ΑΕΛ ας την βοηθήσουν τις δύσκολες στιγμές. Δεν γίνονται θαύματα από τη μία στιγμή στην άλλη. Θέλει προσπάθεια και το σταματάω εδώ…».

Για τον Απόλλωνα Λάρισας είπε:

«Ο Απόλλων Λάρισας έχει ένα εξαιρετικό σύνολο και πιστεύω πως θα βγει. Τη θέση που κατέχει την κατέχει δίκαια. Έχει έναν καλό συνδυασμό με καλή διοίκηση, παίκτες και προπονητή. Έχει δέσει η ομάδα και υπάρχει καλή ομοιογένεια. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Απόλλων Λάρισας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com