Η ΑΕΛ Καναδά ήρθε στο AEL FC ARENA

Με μια απρόσμενη επίσκεψη προέκυψε πριν την έναρξη του πέμπτου φιλικού της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς πριν από την έναρξη της αναμέτρησης η ΑΕΛ Καναδά που βρέθηκε μέσα εκπροσώπου της στο AEL FC ARENA έδωσε στη ΠΑΕ ΑΕΛ μια πλακέτα ως ενθύμιο.

Μέσω του Στιβ Βεργυρή η ΑΕΛ Καναδά βρέθηκε στο AEL FC ARENA, όπου και παρέδωσε στη ΠΑΕ ΑΕΛ μια τιμητική πλακέτα, λέγοντας παράλληλα:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κούγια και τον Μάρκου και τους υπόλοιπους της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την υποστήριξη και ευχόμαστε ως ΑΕΛ Καναδά επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Σας προσφέρουμε μια πλακέτα υπογεγραμμένη από όλους στην ΑΕΛ Καναδά και σας στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας αδέλφια μας».

Από πλευράς ΠΑΕ, τον λόγο πήρε ο κ. Ηλίας Παλαιοχωρλίδης λέγοντας: «Θα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΑΕΛ Καναδά που συνεχίζει την ιδέα της ΑΕΛ στα πέραντα της οικουμένης και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στο έργο τους», ενώ ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος τόνισε: «Είμαι βαθιά συγκινημένος. Ευχαριστούμε για όλα και πάντα επιτυχίες. Να κρατάτε ψηλά τη σημαία της ΑΕΛ σε όλη τη γη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com