Η Αιγάνη πρώτη επιλαχούσα για να καλύψει το κενό της Ανάβρας στην Α΄1 ΕΠΣΛ!

Με την είδηση της αποχώρησης της Προοδευτικής Ανάβρας από το νέο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας, η ΕΠΣΛ έκανε τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να βγει ο αντικαταστάτης του συλλόγου της Ανάβρας.

Μετά από τις ενέργειες λοιπόν που έγιναν, ο Όλυμπος Αιγάνης είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία και αυτό γιατί από τις ομάδες που τερμάτισαν στη πέμπτη θέση των βαθμολογιών στους πέντε ομίλους, ο σύλλογος της Αιγάνης τερμάτισε με τους περισσότερους βαθμούς.

Συγκεκριμένα, ο Ροδιακός από τον 1ο όμιλο τερμάτισε με τριάντα επτά βαθμούς, όπως και ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων στον 2ο όμιλο με τους ίδιους βαθμούς.

Στον 3ο όμιλο ο Όλυμπος Αιγάνης τερμάτισε στο πρωτάθλημα έχοντας σαράντα δύο βαθμούς, με τους πρώτους τρεις ομίλους να έχουν δώδεκα ομάδες.

Στον 4ο όμιλο η Μάνδρα τερμάτισε με σαράντα επτά βαθμούς και με τους ίδιους βαθμούς ο Ηρακλής Χάλκης στον 5ο όμιλο.

Ωστόσο, ο 4ος και ο 5ος όμιλος είχαν δέκα τρεις ομάδες και με τη συνολική εικόνα των ομάδων βάση δώδεκα ομάδων που είχαν οι τρεις πρώτοι όμιλοι σε Μάνδρα και Ηρακλή Χάλκης αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί.

Αποτέλεσμα αυτού, ο Όλυμπος Αιγάνης με σαράντα δύο βαθμούς να είναι ο πρώτος στη σειρά για τον αντικαταστάτη της Ανάβρας και σε περίπτωση που αρνηθεί τη πρόσκληση για την Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας ακολουθούν Μάνδρα και Ηρακλή Χάλκης στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα λόγω διαφορά τερμάτων…

Η απάντηση που θα πρέπει να δοθεί από τη διοίκηση του Ολύμπου Αιγάνης έχει οριστεί μέχρι το πρωί της Τετάρτης (04/09) έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις από την Ένωση και να ακολουθήσει η κλήρωση της Α΄1 τοπικής κατηγορίας το απόγευμα της Πέμπτης (05/09)…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...