Η αρχή έγινε και έπεται συνέχεια στον Μαχητή

Η αρχή έγινε και έπεται συνέχεια στον Μαχητή

Στο πλαίσιο των ανανεώσεων του ήδη υπάρχοντος ρόστερ, ο Μαχητής Τερψιθέας εξεσφάλισε την “υπογραφή” δύο ποδοσφαιριστών που την περασμένη χρονιά αποτέλεσαν τα κυριότερα γρανάζια της μηχανής του Κώστα Τσιτσιούμη και ο λόγος για τους Μάτο και Μολά.

Ο πρώτος έχασε στο νήμα… την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ από τον Παναγιώτη Φουσίκα του Μακρυχωρίου, κάτι το οποίο και θέλει να πετύχει φέτος. Για τον δεύτερο οι συστάσεις είναι περιττές. Αποτελεί το μισό κέντρο μόνος του.

Από εκεί και πέρα οι συζητήσεις για ανανεώσεις συνεχίζονται, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι του Μαχητή κινούνται και για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών έχοντας κάνει συζητήσεις με τους Χρήστο Δαλακώνη που πέρσι αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Δ’ Εθνική με τον Αμπελωνιακό, τον Γιώργο Βλησσαρούλη, η υπόθεση του οποίου δύσκολα θα προχωρήσει λόγο του κασέ του δυναμικού αμυντικού, αλλά και αυτό του περσινού πρώτου σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, Παναγιώτη Φουσίκα.

Πάντως οι άνρθωποι του Μαχητή επιδιώκουν την απόκτηση και ενός τερματοφύλακα ο οποίος θα κληθεί να βγάλει την χρονιά στον “άσσο”, έχοντας ως back – up του, τον Ευριπίδη Βακουφτσή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...