«Η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα»

Με αφορμή την εντός έδρας ήττα του Α.Ο. Ελευθεραί από το Πουρνάρι (2 – 3), η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία:

Πιο Αναλυτικά:

«Στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας με την Αναγέννηση Πουρναρίου είχαμε μια κακή διαιτησία η οποία αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο γίνεται φάουλ στον αμυντικό της ομάδας μας Μέκρα Χρ. δεν καταλογίζετε, ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας ανατρέπετε μέσα στην περιοχή και δίνετε σωστά πέναλτι. Ο διαιτητής Κος Αγγελούλης δεν σφύριξε το φάουλ ενώ ήταν μπροστά στη φάση αλλά ούτε ο επόπτης Κος Νάκας δεν είδε τίποτα. Αντίθετα μετά από λίγα λεπτά ο Κός Νάκας καταλόγισε φάουλ έξω από την περιοχή της ομάδας μας ενώ ο διαιτητής ήταν μπροστά στη φάση και έδειξε παίζετε στην αρχή αλλά δέχτηκε την υπόδειξη του επόπτη, φάση από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανακόπηκαν πάλι από τον Κο Νάκα τουλάχιστον δύο επιθέσεις της ομάδας μας ως offside τα οποία μόνο ο ίδιος τα είδε.

Έχουμε μάθει σαν ομάδα εκτός από το να κερδίζουμε να χάνουμε .Ουδέποτε έχουμε ασχοληθεί με την διαιτησία στα 6 χρόνια της ομάδας από την επανίδρυσή της αλλά με αυτά που είδαμε σήμερα δεν μπορούμε να σωπάσουμε και δεν θα το κάνουμε ούτε στο μέλλον».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...