Η επίσκεψη του Άρη στο Ιπποκράτειο

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Άρη βρέθηκαν σήμερα(2/4) Παιδοογκολογική μονάδα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μοίρασαν λαμπάδες, δώρα και χαρά σε παιδιά τα οποία δίνουν τη μεγάλη μάχη της επιβίωσης.

Οι ποδοσφαιριστές Πέτρος Κανακούδης, Μανώλης Τζανακάκης και Μπράνισλαβ Νίκιτς συνοδευόμενοι από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Στάθη Φριλίγγο, βρέθηκαν κοντά σε μικρά παιδιά, μοιράζοντας δώρα και προσπαθώντας να τα κάνουν να νιώσουν όμορφα. «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι ανέλαβαν αυτήν την πρωτοβουλία, να προσφέρουμε χαρά σε παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας. Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες είτε γίνονται ατομικά είτε ομαδικά, βοηθούν ανθρώπους να νιώσουν πιο όμορφα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να βγουν νικητές από αυτή τη σκληρή δοκιμασία», είπε ο Πέτρος Κανακούδης

Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Μπράνισλαβ Νίκιτς αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Football League και στον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον ΟΦΗ. «Πρώτος στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος και φυσικά η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Πλέον έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΟΦΗ, είναι καλή ομάδα αλλά κι εμείς νιώθουμε πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Σε ερώτηση σχετική με την παρουσία 15.000 φιλάθλων στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ο Νίκιτς σημείωσε ότι… «και σε άλλες περιπτώσεις ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, αλά έφυγε πικραμένος. Στον χθεσινό αγώνα έχω την αίσθηση ότι το χάρηκε κι αυτό φάνηκε από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...