Η καλύτερη μπάλα έχει έδρα την Λάρισα!

Σπάνια βρίσκεις μία μπάλα η οποία να συνδυάζει άψογα την σχέση τιμή με απόδοση. Αυτήν την μπάλα έχει δημιουργήσει η PetrotoSport.gr. Και αυτήν η μπάλα έχει και όνομα! StoneMan! Μάθε τα μυστικά της… καλής μπάλας, σήμερα!

Latin, SpiderTech, Silky, SX, ArrowTech, Elena και ArenaTech είναι οι επιλογές της StoneMan για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016. Όλες οι προαναφερθείσες μπάλες είναι ραμμένες στο χέρι με το κορυφαίο υλικό για το είδος. Πολυουρεθάνη Ιαπωνίας και MicroFiber. Ότι καλύτερο κυκλοφορεί κοινώς.

Διαθέτοντας μια εξωτερική στρώση μαλακότητας και όχι «σφουγγάρι» η StoneMan επιλέγει να καλύψει την μπάλα για καλύτερη αίσθηση.

ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ

Η σαμπρέλα που «φορούν» είναι από φυσικό καουτσούκ, το οποίο σημαίνει πως η μπάλα έπειτα από 72 ώρες είναι απόλυτα φυσιολογικό να χάσει ελάχιστο αέρα και αυτό γιατί αναπνέει από τα τοιχώματα της. Οι επώνυμες μπάλες (πλην των αυθεντικών, αυτών δηλαδή που στην λιανική πωλούνται έναντι 120 ευρώ μέσο όρο) χρησιμοποιούν σαμπρέλα από τεχνητό καουτσούκ. Αυτές είναι και οι λεγόμενες… αερόμπαλες. Δεν ξεφουσκώνουν ποτέ. Όμως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να χάσουν την σφαιρικότητα τους και να γίνουν μπάλες ράγκμπι. Και τότε θα έχετε να «μανατζάρετε» ακόμη μία ομάδα. Ομάδα ράγκμπι. Και χωρίς την θέληση σας.

Οι επώνυμες μπάλες που αγοράζουν τα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία, κοστολογούνται από 20 ευρώ έως 32 ευρώ. Οι περισσότερες εξ΄ αυτών είναι ραμμένες στην μηχανή. Ραμμένες στην μηχανή σήμαινει μπάλα για παιδάκι δημοτικού. Και όμως αυτήν την μπάλα επειδή είναι επώνυμη την αγοράζουν, και μάλιστα ακριβά για την ποιότητα τους. Μια ποιότητα η οποία είναι και η χειρότερη.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ - ΜΠΑΛΑ STONEMAN ARROW TECH

Οι επώνυμες μπάλες με αυτό το κόστος (από 20 έως και 32 ευρώ) χρησιμοποιούν υλικό PVC. Το PVC στις πρώτες βροχές θα απορροφήσει νερό και η μπάλα θα διαλυθεί. Όταν επιλέγετε να αγοράσετε μία τέτοια μπάλα είναι σα να πετάτε τα χρήματα σας στον κάδο των απορριμάτων.

Ακόμα ένα λάθος το οποίο γίνεται από τους περισσότερους είναι το… κριτήριο για το εάν η μπάλα είναι μαλακή. Εάν δηλαδή το… νύχι μπαίνει μέσα στην μπάλα. Για τον λόγο αυτό οι μεγάλες εταιρίες χρησιμοποιούν ολόκληρο σφουγγάρι! Η μπάλα είναι μαλακή. Αλλά με την πρώτη φορά που θα χτυπήσει στην… σίτα ή σε μια πέτρα, το σφουγγαράκι θα κάνει λακούβα. Θα σκαφτεί που λέμε όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία που ανήκει σε επώνυμη μπάλα αξίας 32,00 λιανική. Όταν λοιπόν ένα ολόκληρο κομμάτι σφουγγαριού φύγει από την θέση του, τότε η μπάλα θα απορροφήσει νερό και θα καταστραφεί ολοσχερώς.

12167220_1009164845800613_10799735_n

12167923_1009164849133946_2057902012_n

Και σκεφτείτε πως η μπάλα της φωτογραφίας άνηκε σε ομάδα της Football League, όπου και «έσκασε» εσωτερικά το μπαλόνι μετά από 2 εβδομάδες προπόνησης. Η απώλεια του «σφουγγαριού» που φαίνεται στην φωτογραφία οφείλεται προφανώς σε κάποιο χτύπημα της μπάλας σε… σκληρή επιφάνεια.

Ενώ παράλληλα μπορείτε να δείτε γιατί οι μπάλες θερμοκόλλησης είναι η χειρότερη δυνατή λύση. Όπως θα δείτε η γωνία που κάνουν τα δύο πάνελ που ενώνονται έχει ξεκολλήσει ήδη από τις πρώτες δύο εβδομάδες.

IMG_6290

IMG_6292

Και όμως οι μεγάλες εταιρίες τα τελευταία χρόνια προωθούν τέτοιου είδους μπάλες. Μπάλες θερμοκόλλησης. Γιατί; Γιατί στα εργοστάσια στο Πακιστάν δεν αποσχολούνται εργάτες. Σκεφτείτε πως ένας εργάτης προλαβαίνει να ράψει έως και 6 μπάλες την ημέρα, όταν αυτές είναι ραμμένες στο χέρι, η οποία είναι και η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Ενώ ο ίδιος εργάτης παράγει κατά μέσο όρο ακόμα και 100 μπάλες την ημέρα, όταν αυτές είναι θερμοκόλλησης. Επομένως αυτήν είναι και η απόδειξη του λόγου ότι οι μεγάλες εταιρίες προωθούν τις μπάλες θερμοκόλλησης. Διότι τους συμφέρει οικονομικά!

Η PetrotoSport.gr έχοντας κάνει μια σοβαρή έρευνα αγοράς βρήκε τι ακριβώς έλλειπε από την αγορά της μπάλας και με την StoneMan, ήρθε για να εδραιωθεί στην αγορά και σταδικά σε βάθος χρόνου να δημιουργήσει ένα Brand Name με έδρα την Λάρισα!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ - ΜΠΑΛΕΣ STONEMAN

Και μιλάμε για τέτοια ποιότητα μπάλας η οποία εγγυάται τουλάχιστον έναν χρόνο ζωής!

Άλλωστε πολλά σωματεία ανά την Ελλάδα που μας προτίμησαν δικαιώθηκαν για την επιλογή τους, με την StoneMan να κάνει τον γύρο της Ελλάδας από την δεύτερη κιόλας χρονιά της, στην αγορά της χώρας μας.

Αναφορικά κάποια μεγάλα κλαμπ που εμπιστεύτηκαν στην StoneMan:

ΑΕΛ, Λαμία, Ζάκυνθος, Αχαρναϊκός, Γλυφάδα, Ηρακλής Ψαχνών, Δωτιέας Αγιάς, Αχιλλέας Φαρσάλων, Απόλλων Λάρισας είναι μερικές από τις γνωστές στο ευρύ κοινό της Ελλάδας που εμπιστεύτηκαν στην StoneMan, ενώ συνολικά 89 ερασιτεχνικά σωματεία έως και σήμερα εμπιστεύτηκαν την Λαρισινή μπάλα!

Εσύ ακόμα δεν την δοκίμασες;

Δες τις μπάλες στο www.PetrotoSport.gr και κάνε την δική σου επιλογή με βάση τα κριτήρια που εσύ θέλεις.

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2410 – 622 033.
Γρηγορίου Ε΄ 20, Λάρισα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com