Η Λάρισα να αποκτήσει τον δικό της Γενικό Αρχηγό!

Ο Βαγγέλης Δοξόπουλος για πρώτη φορά αποτελεί υποψήφιος στη 1η κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων.

Ο Γενικός Αρχηγός και υπεύθυνος ασφαλείας των αγώνων της ΠΑΕ του Απόλλωνα Λάρισας αποτελεί τη ψυχή της ομάδας όπου τερμάτισε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, θέτει υποψηφιότητα για το καλό της 1ης κοινότητας στη πόλη της Λάρισας!

Συγκεκριμένα ότι αφορά σε συνοικίες Φιλιππούπολη, Νεάπολη, Λιβαδάκι, Άγιο Θωμά, Παπασταύρου, Ιπποκράτη και Άγιο Αθανάσιο ο Βαγγέλης Δοξόπουλος δηλώνει έτοιμος για ότι χρειαστεί προκειμένου να δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα σε αυτές τις γειτονιές!

Ένας άνθρωπος όπου και με το παραπάνω έχει προσφέρει στον σύλλογο της Φιλιππούπολης και τον Απόλλωνα Λάρισας και γενικότερα για τον ίδιο ο αθλητισμός σημαίνει τρόπος ζωής, θέλει να προσφέρει στα κοινά της πόλης και για το καλύτερο των συνοικιών της πρώτης κοινότητας.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Δοξόπουλος θέτει υποψηφιότητα με τη παράταξη «Λάρισα Μπροστά» και τον συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου Λάρισας κ. Ρένας Καραλαριώτου.

Επαγγελματικά, το 2005 κατετάγη στο Ελληνικό στράτευμα, στο σώμα του Μηχανικού, υπηρετώντας για δέκα συναπτά έτη σε παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδος, όπως Ρόδος και Καστελόριζο, καθώς και στις βραχονησίδες Στρογγύλη και Κυρά της Ρω.

Να σημειωθεί πως, κατά την διάρκεια της θητείας του απονεμήθηκαν δέκα ηθικές αμοιβές για την συμβολή του στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση μεγάλων φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, πυρκαγιές).

Ακόμη και για την συμμετοχή του στην ανέγερση σημαντικών έργων (π.χ. Αεροδρόμιο Καστελόριζου). Από το 2015 έως σήμερα υπηρετεί στη Λάρισα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...