Η νίκη ήρθε από νωρίς…

Από το 27ο λεπτό η Δόξα Βαλανίδας κέρδιζε με 3 – 1 την Ακαδημία Ελασσόνας και αφού το κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος, πήρε τους τρεις βαθμούς και μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος συνεχίζει να βρίσκεται στο μείον ένα από τη πρώτη θέση και τον Δρυμό.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Μάνου έφυγε από την Ελασσόνα με τους τρεις βαθμούς της νίκης λοιπόν κι έφθασε τους σαράντα εννέα πόντους, ενώ η ομάδα της Ακαδημίας Ελασσόνας έμεινε στους τριάντα τρεις πόντους και την έκτη θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Γιώργος Χατζηλαδάς με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κέρδισε τον αντίπαλο πορτιέρο και ευτύχησε να βάλει μπροστά τη Δόξα στο σκορ.

Στο 15ο λεπτό η Ακαδημία Ελασσόνας ισοφάρισε στο σκορ κι έκανε το 1 – 1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Νίκος Παλάντζας με δυνατό σουτ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Βαγγέλη Μάνου.

Στο 27′ ο Γιώργος Χατζηλαδάς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1 – 3, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ, καθώς δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια παρά τις όποιες ευκαιρίες είχαν οι δύο ομάδες…

Η Σύνθεση

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Κοκκαλάρας, Παζάρας, Αρσένης, Θάνος, Αδάμου, Πλατής, Χριστόδουλος (65′ Ρακιντζόγλου), Σκριάπας, Βαρσάμης, Παλάντζας (85′ Σαμαρίνας), Χατζηλαδάς (80′ Ραπτόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Τάνας, Τζήκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...