Η οξυδέρκεια που κάνει την διαφορά…

Παίκτης του Παναιτωλικού θα είναι από τη νέα σεζόν ο Χρήστος Αγρόδημος, με την πλευρά του παίκτη να γνωστοποιεί με ανάρτηση της στο Facebook την μεταγραφή του.

Ο 23χρονος χαφ ο οποίος την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες από την παρουσία του στο Αγρίνιο. Τόσο ο ίδιος όσο και ο εκπρόσωπος του βρέθηκαν εκεί προκειμένου να ολοκληρώσουν και τυπικά την μεταγραφή του στα «καναρίνια».

Η μεταγραφική αυτή επιτυχία του Απόλλωνα κατά ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνεται στη… παρέμβαση του “Χρυσού” του χορηγού Νικόλαου Τσόγια, χάρις στην οξυδέρκεια του οποίου δεν “χάλασε” η μεταγραφή πέρυσι το καλοκαίρι, λίγο πριν ολοκληρωθεί!

Λίγες ημέρες μετά το “κόψιμο” του Αγρόδημου από την ΑΕΛ από τον Αντρέ Πάους, ο Απόλλωνας συμφώνησε με τον Αγρόδημο να επιστρέψει στους “κυανόλευκους”. Λίγο πριν ο ποδοσφαιριστής όμως ταξιδέψει για το Καρπενήσι εκεί όπου θα ενσωματώνονταν με την υπόλοιπη ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (που ούτως ή άλλως είχε βγάλει με την ΑΕΛ, λίγες ημέρες νωρίτερα) υπήρξαν κάποια διαδικαστικά θέματα.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβει ο Νικόλαος Τσόγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση πάνω του και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να “κερδίσει” τον παίκτη, “ανεβάζοντάς” τον ο ίδιος προσωπικά στην Ευρυτανική πρωτεύουσα, “σώζοντας” την ύστατη στιγμή μια μεταγραφική κίνηση που στη συνέχεια του πρωταθλήματος αποδείχθηκε… μοιραία, τόσο για την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή όσο και την παρουσία του συλλόγου στη Β΄ Εθνική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...