Η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα της φανέλα για την σεζόν 2019/20.

Τις νέες εμφανίσεις παρουσίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε μια πολύ όμορφη εκδήλωσε στο Ευγενίδειο ίδρυμα, οι οποίες θα φέρουν την υπογραφή της diadora di kappa, μια εταιρία που έχει συνδέσει το όνομά της με τις επιτυχίες της ομάδας την διετίας 1993-1995.

Οι εμφανίσεις όπως συνηθίζεται είναι τρεις, μία πράσινη η οποία έχει παντού τριφύλλια, μια άσπρη με πράσινα μανίκια κι αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν η τρίτη εμφάνιση η μαύρη. Η παρουσίαση στο πλανητάριο και στον ουρανό είχε τριφύλλια αντί για πλανήτες και αστέρια.

Τις φανέλες παρουσίασαν οι Κουρμπέλης (την πράσινη), Μακέντα (την άσπρη) και Μπουζούκης (την μαύρη), ενώ ο Διούδης αυτή του τερματοφύλακα.

Όσον αφορά τις μιλίσε, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης μίλησε ως πρόεδρος της ΠΑΕ, τονίζοντας πως εκείνος είχε υπογράψει και την συμφωνία με την εταιρία και το 1993, αλλά και τώρα! «Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όσους εργάστηκαν για αυτή τη συμφωνία. Υπάρχει μία σύμπτωση ευχάριστη, το 1993 όταν η τότε ιδιοκτησία αποφάσισε να διακόψουμε τη συνεργασία με μία άλλη εταιρία, είπαμε να πάρουμε την Kappa. Διότι υπήρχε ένας καλός οίκος που την εκπροσωπούσε και γιατί προσέφεραν ρουχισμό υψηλής ποιότητας. Επειδή τα 26 χρόνια που πέρασαν εσείς ανεβάσατε τα στάνταρ. Εγώ υπέγραψα και τα δύο συμβόλαια. Εύχομαι σε όλους μία καλή αθλητική σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Kappa, Λορέντσο Μπολιόνε, είπε: «Ευχαριστώ που είστε εδώ. Είναι μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε εδώ για να εγκανιάσουμε τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό. Τιμή και που βρίσκομαι στην Αθήνα, μία πανέμορφη πόλη και είναι τιμή κάθε φορά που έρχομαι. Κατανοώντας τα ελληνικά, θα ήθελα να πω πως είναι ιδιαίτερη χαρά πως μία από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης θα φορά τα ρούχα μας. Δεν μπορώ παρά να ευχηθώ τα καλύτερα για αυτή τη σημαντική ομάδα. Δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έτσι ώστε να φέρουμε σε όλο τον κόσμο το όνομα της εταιρίας και του Παναθηναϊκού».

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...