Η υπέρβαση για Ματέο και το κρίσιμο 24ώρο για τον Μαντσίνι

Η τελευταία πρόταση που κατέθεσε ο Άρης για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία ήταν μεγαλύτερη των δυνατοτήτων της ομάδας. Οι «κίτρινοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ντάνιελ Μαντσίνι και εντός 24 ωρών θα γνωρίζουν αν θα αποκτήσουν τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Μπορντό.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας του Ερυθρού Αστέρα με τον Ματέο Γκαρσία δεν έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία στον Άρη γιατί από την περασμένη Πέμπτη οι «κίτρινοι» είχαν αντιληφθεί ότι η υπόθεση δεν θα έχει θετική έκβαση. Δεν ήταν μόνο το μειονέκτημα (σε οικονομικό επίπεδο) στο κομμάτι των προτάσεων, όσο η πρόθεση της Λας Πάλμας, αλλά και των εκπροσώπων του αθλητή. Η τελευταία πρόταση του Άρη μάλλον ήταν μεγαλύτερη των δυνατοτήτων. Οι «κίτρινοι» άφησαν στο τραπέζι ένα ποσό της τάξεως του 1.5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στον αθλητή έδιναν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν επιδέχεται αμφιβολίας ότι προχώρησαν σε πολύ σημαντική υπέρβαση, αποδεικνύοντας την επιθυμία συνεργασίας με τον Αργεντίνο επιθετικό. Έδειξαν εξάλλου τις προθέσεις τους στη διάρκεια του καλοκαιριού καθώς δεν παρακολουθούσαν απλά την εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά είχαν ενεργό ρόλο.

Πριν τον δεύτερο αγώνα με τη Μόλντε στη Θεσσαλονίκη, έμαθαν για τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και την πρόθεση παραχώρησης του παίκτη στην ομάδα του Βελιγραδίου. Η μία κατεύθυνσή τους ήταν να μιλήσουν εκ νέου με τη Λας Πάλμας και τον αθλητή. Η άλλη, να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Μπορντό για την αγορά του Ντάνιελ Μαντσίνι ο οποίος ευθύς εξαρχής ήταν η εναλλακτική επιλογή του Ματέο Γκαρσία. Μέσα στο επόμενο 24ώρο στον Άρη θα ξέρουν αν θα αποκτήσουν τον 22χρονο Αργεντίνο καθώς ήδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μπορντό αλλά και με τον αθλητή. Ο Μαντσίνι δεν υπολογίζεται από τη γαλλική ομάδα, ήταν εκτός αποστολής στον χθεσινό (17/8) αγώνα με τη Μονπελιέ και επί της ουσίας είναι γνωστό ότι η Μπορντό κινείται για την πώλησή του.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...