Η 27η ημέρα προσφοράς του Ολυμπιακού στην περιοχή της Μάνδρας

Για 27η ημέρα στην σειρά, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει, στους πληγέντες της περιοχής της Μάνδρας Αττικής με κάθε τρόπο και φυσικά δεν θα σταματήσει να το κάνει.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα των καταστροφών στη Μάνδρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει εντολή ο Ολυμπιακός στο σύνολό του (η ΠΑΕ, η «Καραϊσκάκης ΑΕ», το προσωπικό του Προπονητικού Κέντρου στον Ρέντη, η «Θρύλος ΑΕ» και η Διεύθυνση της Ακαδημίας και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού) να «σκύψει» πάνω από το πρόβλημα και να βοηθήσει και με κάθε τρόπο. Την Τετάρτη (13/12) συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σπιτιών και υπογείων, προαύλιων χώρων κατοικιών, δρόμων και διαφόρων σημείων σε γειτονιές της περιοχής, με τα μηχανήματα τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός.
 
Φορτηγά και χωματουργικά μηχανήματα, δούλευαν πυρετωδώς, προκειμένου να μπορέσουν να καθαριστούν από τις λάσπες οι εγκαταστάσεις του δημοτικού κινηματογράφου της περιοχής, αλλά και το αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Οι ζημιές που είχε υποστεί ο δημοτικός κινηματογράφος της περιοχής της δυτικής Αττικής, ήταν τεράστιες. Τα ψυγεία, ο καταψύκτης, τα ηχεία και τα ντουλάπια του μπαρ, όλα ήταν σκεπασμένα από τις λάσπες που «έπνιξαν» τα πάντα. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, συντόνιζαν επί τόπου τις προσπάθειες. Φυσικά μαζί, όπως και καθημερινά άλλωστε, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλής Ρόκας.
 
Μαζί με τους τεχνίτες ρολών, επισκευάστηκε το ρολό του μπαρ , όπως και άλλοι χώροι. Πρέπει να το τονιστεί, ότι όλοι οι χώροι του δημοτικού κινηματογράφου είχαν καλυφθεί από τόνους λάσπης, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δίνουν «μάχη» για να λειτουργήσει και πάλι. Έξω από την «αγκαλιά» του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσαν να μείνουν και τα μικρά παιδιά της περιοχής, αφού μοιράστηκε πάλι αθλητικό υλικό της ομάδας σε μαθητές των σχολείων της Μάνδρας.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...