«Θέλαμε τη παραμονή μου στη Λάρισα»

Σε ΜΜΕ της χώρας του μίλησε ο Παβέλ Φάρκας για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, τονίζοντας το μέγεθος της ικανοποίησής του για την παραμονή για μία ακόμη σεζόν στη Λάρισα, κάτι το οποίο ήταν και επιθυμία τόσο της οικογένειάς του όσο και της ομάδας.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο sport.aktuality.sk, ΜΜΕ της Σλοβακίας, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ σχολίασε, «αρκετά πριν εκπνεύσει η σεζόν είχαμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο για ένα νέο συμβόλαιο. Άλλωστε ήταν και δική μου επιθυμία να μείνω στη Λάρισα. Υπήρχαν προοπτικές να πάω αλλού στην Ελλάδα αλλά και σε άλλη ομάδα της Ευρώπης, αλλά μετά από συζήτηση που είχα με την οικογένειά μου, αποφασίσαμε πως ήταν το καλύτερο να συνεχίσουμε στην Λάρισα. Πλέον συνηθίσαμε τη ζωή στην Ελλάδα και για τα παιδιά μου είναι καλύτερα να μείνουμε εδώ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό η οικογένειά μου να αισθάνεται καλά.

Ο πρόεδρος και ο κόουτς μας είπαν πως θα ενισχυθούμε ως ομάδα. Θα δούμε πως θα… πάει, γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Κάναμε νίκες κόντρα σε ομάδες που ήταν μπροστά στην βαθμολογία όπως ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος, όμως δεν καταφέραμε κάτι ανάλογο με τους άμεσους ανταγωνιστές μας.

Για αυτό και παλέψαμε για την παραμονή μας μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Την επόμενη σεζόν ίσως το πρωτάθλημα διεξαχθεί με νέες συνθήκες και ενδέχεται να υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες. Ετσι θα είναι πιο ενδιαφέρον, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Ομως πιστεύω πως θα προετοιμαστούμε σωστά για να τους αφήσουμε όλους ικανοποιημένους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com