«Θα βγάλουμε αντίδραση και θα το… γυρίσουμε»!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεσμεύτηκαν προς τον Μαρτίνς αλλά και στις μεταξύ τους συζητήσεις πως θα βγάλουν αντίδραση και θα γυρίσουν το σε βάρος τους κλίμα μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Τέλος ο… εγκλεισμός.

Διαβάσατε από χθες το τι είπε ο Μαρτίνς στον Ρέντη προς τους παίκτες του. Επίσης ότι δεδομένα οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέλαβαν τις ευθύνες τους ειδικά για το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Υπήρξε όμως και συνέχεια. Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών στις συζητήσεις που είχαν και με το τεχνικό επιτελείο και μεταξύ τους έδωσαν την δέσμευση πως θα κάνουν τα πάντα για να γυρίσουν το κλίμα. 

«Θα βγάλουμε αντίδραση και θα το… γυρίσουμε! Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε για την ομάδα και για τον κόσμο, ξεκινώντας από το ματς με τη Ντουντελάνζ. Πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας και να δείξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εικόνα και αυτά τα αποτελέσματα», επισήμαιναν σχετικά οι παίκτες των ερυθρόλευκων. Επίσης από το μεσημέρι της Τρίτης ο εγκλεισμός έλαβε τέλος. Οι παίκτες θα μπορούν να πάνε στα σπίτια τους, να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν για το ταξίδι της Τετάρτης. Σε όλο αυτό το διάστημα βέβαια εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του στον Ρέντη ήταν και οι Καρεμπέ & Μοντέστο. Όλα μαζί τα στελέχη της ομάδας για να δώσουν ένα μήνυμα… ενότητας και πως ειδικά στα δύσκολα και στα αρνητικά αποτελέσματα η ομάδα θα είναι μία… γροθιά.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...