Θεοδοσιάδης: «Κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο»

Στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας και δεν τα είχαν οι ποδοσφαιριστές του απέδωσε την ήττα του Απόλλωνα Λάρισας, ο Νίκος Θεοδοσιάδης.
Μιλώντας στην Συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «κυανόλευκων», στάθηκε επίσης σε μια ανατροπή του Σαχινίδη εντός περιοχής και η οποία δεν καταλογίστηκε πέναλτι.

Πιο αναλυτικά:

«Ένα παιχνίδι με δύο όψεις, το οποίο έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και θεωρώ αυτό επηρέασε και τις δύο ομάδες, ώστε να παιχθεί ένα ματς αξιώσεων, ένα ματς που πήγε περισσότερο στη δύναμη. Στο πρώτο μέρος εμείς ελέγχαμε το ρυθμό και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις έστω με κάποιες μικρές ευκαιρίες να προηγηθούμε στο σκορ. Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι γενικά. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα που το ήθελε περισσότερο το κέρδισε. Δεν θα μείνω στη φάση του πέναλτι, αν και ο Σαχινίδης μου είπε πως είναι καθαρή ανατροπή. Νομίζω αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα. Εγώ θεωρώ πως η νίκη της Καρδίτσας ήρθε γιατί οι παίκτες της βγάλανε ψυχή σε αντίθεση με μας που στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...