Θεοδοσιάδης: «Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν στην επιτυχία αυτή»

Ευτυχισμένος μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας ήταν ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης, καθώς η ομάδα της Φιλιππούπολης «κλείδωσε» την άνοδο στη Football League.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης που ακολούθησαν πανηγύρια για τους «κυανόλευκους», ο Σάκης Θεοδοσιάδης προχώρησε σε δηλώσεις.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας για την πολύ καλή τους πορεία. Μία ανταγωνιστική και δουλεμένη ομάδα που πατούσε στιβαρά σ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Καλή ξεκούραση να έχουν και καλή δύναμη τη νέα χρονιά και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όσον αφορά την ομάδα μας, αυτή είναι μία ιστορική στιγμή. Στις 14 του Μάη υλοποιήθηκε μία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια με τον πρόεδρό μας κ. Μαντζανά που είχε ένα όραμα. Είμαι πολύ περήφανος που εγώ και οι συνεργάτες μου ήρθαμε να δουλέψουμε σε ένα σωματείο που μας έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη, με πρωτεργάτη το πρόεδρο και νιώθουμε δικαιωμένοι και περήφανοι που πετύχαμε τις προσδοκίες τις διοίκησης και του προέδρου μας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σ’όλους τις συντελεστές αυτής της προσπάθειας. Τους συνεργάτες μου, τους φροντιστές, τη διοίκηση που ήταν δίπλα μου και δίπλα μας και φυσικά να δώσω πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτά τα παλικάρια που δικαιώσανε τις επιλογές μου. Ήταν οι κύριοι εκφραστές και πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας. Σήμερα πανάξια κατορθώσαμε να εκπληρώσουμε ένα όνειρο 54 ετών, ώστε η ομάδα να αλλάξει κατηγορία και να επιστρέψει στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, τους εύχομαι υγεία και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον. Φυσικά να ευχαριστήσω το κόσμο που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν κοντά και υποστήριζε την προσπάθεια των παικτών και να ευχηθώ η επόμενη μέρα του Απόλλωνα να είναι ακόμα καλύτερη. Είναι μια γιορτή για το Νομό και ολόκληρη τη Λάρισα και είναι πολύ θετικό που τη νέα χρονιά θα υπάρχει ακόμα μία ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com