Θορθάνο: «Σημαντικό να είμαστε καλύτεροι αύριο και ακόμα καλύτεροι μεθαύριο»

Ο Ινίγο Θορθάνο μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού στην Κύπρο και την ήττα από την ΑΕΚ, στάθηκε στις πολλές απουσίες που μειώνουν το rotation και υπογράμμισε ότι στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το έκανε ακόμη πιο δύσκολο για εμάς η απουσία έξι παικτών, που μας περιόρισε σημαντικά το ροτέισον. Ήταν ένα σκληρό ματς και η ΑΕΚ έπαιξε σχεδόν και στα 40 λεπτά άμυνα ζώνης, κάτι μη συνηθισμένο» δήλωσε αρχικά ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ και συνέχισε:

«Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε και πολεμήσαμε μέχρι τέλους. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στο τελευταίο σουτ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε… Έχουμε ακόμη δύο ματς εδώ, στην Κύπρο. Το σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Αύριο να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με σήμερα και την Κυριακή ακόμη καλύτεροι» 

Αναφορικά με τους φίλους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, τόνισε: «Τα λόγια είναι περιττά για τους φιλάθλους μας. Είναι πάντα δίπλα και αυτό έκαναν και σήμερα. Δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν. Δίνουν πάντοτε το 100% και μας υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Τους ευχαριστούμε πολύ».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...