“Θύελλα” το Αιγάλεω με Ζάχι στη Ραφήνα!

Το “Σίτι” σε μία φιλική αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από δυνατά μαρκαρίσματα, επικράτησε με 3-1 χάρης σε δύο τέρματα που σημείωσε ο νεαρός επιθετικός, Άντι Ζάχι!

Η εν λόγω αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο της Ραφήνας, είχε ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα, ωστόσο το Αιγάλεω στο δεύτερο μέρος παρουσίασε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι έχει ποιότητα ως ομάδα. Παρότι που η ομάδα του Λευτέρη Βασιλειάδη βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο χάρης σε τέρμα του Δημητρίου, κατάφερε στην επανάληψη να αποκαταστήσει την τάξη.

Αρχικά, λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Βέρμπης με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο νεαρός επιθετικός, Αντμίρ Ζάχι, ο οποίος αντικατέστησε τον έμπειρο επιθετικό. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζάχι κατάφερε με κεφαλιά να δώσει το προβάδισμα στο 60′ και πέντε λεπτά αργότερα ο νεαρός επιθετικός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζάχι, βρίσκεται εδώ και ένα μήνα περίπου στην ομάδα και ο Λευτέρης Βασιλειάδης έχει “ανάψει το πράσινο φως” για την απόκτηση του, απλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί και επισήμως απο τη διοίκηση του Αιγάλεω.

Θύελλα Ραφήνας (Ηλιόπουλος): Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Φύτρος, Σωτηριάδης, Δημητρίου, Γεραγωτέλλης, Σουλτανίδης, Κ. Μπουντάκης, Χαρακτίδης, Μαραθιανός. Έπαιξαν ακόμη οι Κατσικάτσος, Σαντίκου, Β. Παπαδόπουλος, Χρυσίνας, Καραπάνος, Μαργιέτης, Μαρούλης, Μαστρογιαννούδης, Μέξης, Σένε, Χρ. Μπουντάκης, Τσάκωνας, Γεραμάνης.

Αιγάλεω (Βασιλειάδης): Γιώρας (50′ Γκλώτσος), Τσαφταρίδης (65′ Θεοχάρης), Ζουμπουλάκης (60′ Πουρίκης), Παπανικόλας (5′ λ.τ Μπατής), Παπαζαχαρίας, Μαρής, Ντάγκρας (46′ Μπρολίν), Μαγκάκης, Μπέλερης, Βέρμπης (50′ Ζάχι), Ραχίμ (70′ Δαμούρας).

The post “Θύελλα” το Αιγάλεω με Ζάχι στη Ραφήνα! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...