Ισοπαλία από το πρώτο μισάωρο!

Ισόπαλο με 1 – 1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Συκούριο, μεταξύ του τοπικού Κισσάβου και της Α.Ε. Βουναίνων, ματς μεταξύ δύο ομάδων με διαφορετικούς στόχους η κάθε μία. Δίχρης και Νταναβάρας διαμόρφωσαν το τελικό σκορ από το πρώτο κιόλας ημίωρο της αναμέτρησης.

Αγωνιστική με την αγωνιστική η ομάδα του Συκουρίου βλέπει την τετράδα της κορυφής της κατηγορίας να απομακρύνεται, μιας και έχοντας πλέον 26 βαθμούς (7η θέση) βλέπει την τέταρτη θέση από το – 4. Στον αντίποδα, για την ομάδα των Βουναίνων αυτός ο βαθμός χαρακτηρίζεται ως «χρυσάφι» στο δύσκολο αγώνα που κάνει η ομάδα των Βουναίνων για παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία.

«Κεφάλι» στο σκορ πήραν οι γηπεδούχοι στο 18ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Γκαμπέτα και πλασέ στη κίνηση, ο Ραφαήλ Δίχρης πέτυχε το 1 – 0 για τον Κίσσαβο, με τις χαρές και τα πανηγύρια να διαρκούν για λίγα λεπτά. Και αυτό διότι με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Δημήτρης Νταναβάρας με βολ – πλανέ μέσα από τη περιοχή κέρδισε τον Φαρμάκα για το 1 – 1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα στην επανάληψη είχαν και δοκάρι σε σουτ του Γκαμπέτα στο 48ο λεπτό, με τον Νίκο Ζεϊμπέκη να βλέπει τη μπάλα για καλή του τύχη να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Αξίζει δε τέλος να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, μιας και στο 65ο λεπτό, ο Στάθης Χριστιανίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα του διαιτητή, κ. Γκάγκα και πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του για σχεδόν μισό ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα.

Οι Συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Φερραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Φαρμάκας, Αγγέλης, Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Παυλόπουλος, Αργύρης, Δίχρης, Γκαμπέτας, Μάντζιαρης, Πετράκης.

Α.Ε. Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Τσανάς (81′ Καζάνι Κ.), Χατζηλιάδης Γ., Κατσιώτης, Ξαφάρας, Καρέντζος, Χριστοδούλου, Μερτζανίδης Ηλ., Νταναβάρας (76′ Φαρμάκας), Ραπτόπουλος (70′ Μερτζανίδης Φ.), Χατζηλιάδης Σ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκάγκας, Νάκας, Κοτούμπας Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...