Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν

Από έναν βαθμό (0 – 0) που σίγουρα δεν ικανοποίησε κανέναν από τους δύο, μοιράστηκαν, Ηρακλής Λάρισας και Σμόλικας Φαλάνης στο γήπεδο του Ελευθεραί, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Ηρακλής Λάρισας μετά και την απώλεια των δύο βαθμών αυτών, είδε τον Κίσσαβο Συκουρίου να κερδίζει με 1 – 0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και να πλησιάζει στη κορυφή στον έναν βαθμό, ενώ από την άλλη ο Σμόλικας Φαλάνης έμεινε στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς.

Η καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης άνηκε στους φιλοξενούμενους, όταν και ο Γιώργος Κακαβίτσης είδε στο 58′ την κεφαλιά του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αναστασίου, έπειτα από σέντρα του Βασίλη Μπαλαμώτη.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης (80′ Ψωμολιάς), Παπαμάνος, Γιαννακόπουλος, Μόσχος, Γκιουρσάνης (46′ Νάστας), Κοντοθανάσης, Παπαγιαννούλης, Φώτος, Ζαφειρίου.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας, Κολοβός, Μάρης, Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης, Λιούσκας (82′ Ζιώγας), Τάχας (75′ Γάλλος), Κατσαρός (70′ Κόκρας), Κακαβίτσης (88′ Τεκέδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Νίκζας, Τζιμούρτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...