Ισοπαλία στα Ταμπάκικα

Ισοπαλία στα Ταμπάκικα

Ματς δίχως αύριο διεξήχθη στους Αμπελόκηπους, καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο για τους δικούς τους λόγους η κάθε μια.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ισοπαλία σε ένα νωθρό στο πρώτο ημίχρονο παιχνίδι, και νευρικό στο δεύτερο.

Ο Παραπόταμος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 27’ λεπτό της συνάντησης με τον μόλις 16 χρονών Σερίφη, του οποίου το τέρμα ήταν το τέταρτο σε 7 αγώνες.

Για τους Αμπελόκηπους ισοφάρισε ο Ρίζος με κοντινό γυριστό σουτ ύστερα από ολιγωρία της άμυνας του Κεραυνού.

Το Φιλμ του Αγώνα

27’ 0 – 1 Ο Σερίφης μπήκε από δεξιά και με όμορφο πλασέ στην κλειστή γωνία του Τσιούρβα έκανε το 0 – 1.

50’ Ο Κωστούλης έπειτα από μεταβίβαση του Σερίφη, από το ύψος του πέναλτι μόνος ανενόχλητος πλασάρει άουτ.

55’ Ο Λέντζας επιχειρεί ένα ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και από θέση πλάγια δεξιά, με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζήκου.

65’ Ο Αναστασάκης κάνει παράλληλη σέντρα με τον Μπίμπα να πετάγεται στην πορεία της μπάλα αδυνατώντας όμως να την «πιάσει» σε κενή εστία.

67’ Ο Αβραμούλης από το ύψος του πέναλτι μόνος του απέναντι από τον Τσιούρβα, πλασάρει πάνω του.

69’ 1 – 1 Ύστερα από σύγχυση στην άμυνα του Παραποτάμου, και από λανθασμένη απομάκρυνση του Αβραμούλη, ο Ρίζος με γυριστό στην κίνηση ισοφάρισε το παιχνίδι.

86’ Ο Αβραμούλης με κεφαλιά στον χώρο του κέντρου βγάζει τον Ζιούστη τετ – α – τετ απέναντι από τον Τσιούρβα, με τον εξτρέμ του Κεραυνού να πλασάρει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιούρβα.

Οι Συνθέσεις

Αμπελόκηποι (Θωμάς Τούλιος): Τσιούρβας, Κάτσης, Κούσιας, Ντουρουντάκης, Μαυρίδης (52’ Ντούπης), Ρίζος, Καραπετσάνης, Λέντζας (59’ Τσίλης), Μπίμπας, Αναστασάκης (84’ Τσιάμπας), Μπαρμπαγιάννης.

Κεραυνός Παραποτάμου (Κώστας Μπακατσής): Ζήκος, Κρικέλης (λ.τ. 46’ Μπαμπανίκος), Σακελλαρίου, Σαρρής, Μπρατάν, Πάσχος, Ζιούστης, Βασίλεβ (82’ Κούκος), Σερίφης, Κωστούλης (59’ Μπούφης), Αβραμούλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης ,Κομισοπούλου, Γεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...