Ισοπαλία στο παιχνίδι που διεκόπη στη Συκέα

Σε παιχνίδι το οποίο διεκόπη τη Κυριακή (22/12) λόγω της κακοκαιρίας ανάμεσα σε Συκέα και Αναγέννηση Ευαγγελισμού, συνεχίστηκε από το 62ο λεπτό μέχρι το τέλος το απόγευμα του Σαββάτου (11/01).

Το 1 – 1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα κι έτσι οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στην 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας.

Μάλιστα, με την ισοπαλία αυτή το συγκρότημα του Κώστα Καραλή έφθασε τους δέκα πέντε βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση, ενώ η ομάδα του Χάρη Νούσια έχοντας δέκα επτά βαθμούς βρίσκεται μία θέση πάνω στη βαθμολογία.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Θανάσης Κατσιγιάννης με σέντρα βρήκε τον Νίκο Ζιώζιας και ο τελευταίος με κεφαλιά έβαλε τη Συκέα μπροστά στο σκορ.

Στο 58ο λεπτό ο Θανάσης Κατσιγιάννης αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, όμως στο 62′ το παιχνίδι τη Κυριακή (22/12) σταμάτησε λόγω της κακοκαιρίας στη Συκέα.

Έτσι, χθες το απόγευμα συνεχίστηκε από αυτό το λεπτό κι έπειτα με τον Λαυρέντη Λιούρα να σκοράρει στο 77′ με σουτ από θέση βολής και το 1 – 1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες…

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Συκέας (Κώστας Καραλής): Λιάκος, Παλάσκας, Κατσαντώνης, Κουλιούμπας, Χασιώτης, Ζιώζιας, Καραγιάννης, Καρατζιόλης, Τσόγιας, Τάχατος, Κατσιγιάννης.

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Χάρης Νούσιας): Χανανάς, Φάκας, Ράντζας, Βαλατσός, Γραμμένος, Μπουζούκης, Σιαμαντούρας, Ντόκος, Λιούρας Σπ., Καλογιάννης, Λιούρας Λ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Τάνας, Γκούτζιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...