Ισοπαλία στο Τύρναβο

Το παιχνίδι στον Τύρναβο δεν είχε νικητή στην 9η στροφή της Α΄ΕΠΣΛ, εκεί όπου η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη με τη Γιάννουλη με σκορ 1 – 1.

Από ένα βαθμό πήραν λοιπόν Τύρναβος και Δήμητρα Γιάννουλης στη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τα δύο τέρματα να σημειώνονται ένα σε κάθε ημίχρονο.

Με αυτό το βαθμό η ομάδα του Νίκου Αλεξούλη έφθασε τους έξι βαθμούς και βρίσκεται στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, το σύνολο του Βασίλη Μπακογιάννη έφθασε τους δέκα επτά βαθμούς και βρίσκεται στη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 36ο λεπτό ο Βαγγέλης Τζιόλας με δικό του τέρμα έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στην επανάληψη και στο 83ο λεπτό. Ο Γιώργος Μάτος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από τα πλάγια και με όμορφο διαγώνιο σουτ, κέρδισε τον Γιάννη Γραβάνη κι έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους «πράσινους» διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Αυλογιάρης, Νάτσης, Τατσελάρι, Ντουνούδης, Γανός, Μπάκος (83′ Καλέσης Απ.), Γαλάνης, Γκαντρής (89′ Βλιώρας), Τζιόλας, Τσούτσας (73′ Λιάκος).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Αμπατζίδης (46′ Πετράκης), Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Ραπτόπουλος, Σέτζας, Θώμος, Γκατζούλης, Πουρνάρας (46′ Τσαρούχας), Κατσαμάγκας (87′ Ευαγγέλου), Μάτος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Δεληγιάννη Αλ., Δεδικούσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...