Ισόπαλη «μάχη» στη Μελιβοία

Ισόπαλη έληξε η «μάχη» της παραμονής στη Μελιβοία, μεταξύ της τοπικής ομάδας του Φιλοκτήτη και του Ελευθεραί, με την φιλοξενούμενη ομάδα να σώζει τον βαθμό στο φινάλε της συνάντησης από την άσπρη «βούλα» του πέναλτι.

Μετά από αυτήν την ισοπαλία, Μελιβοία και Ελευθεραί έμειναν στην 11η και 12η θέση αντιστοίχως με 15 και 12 βαθμούς ο καθένας τους.

Ο Άρης Καπετάνιος στο 32′ είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κραβαρίτη σε ένα πρώτο μέρος που ολοκληρώθηκε δίχως γκολ.

Στην επανάληψη το προβάδισμα στους Μελιβοιώτες έδωσε στο 70′ με σουτ στη κίνηση ο Δημήτρης Γιαννακός, για να ισοφαρίσει η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη στο 85′ με πέναλτι που κέρδισε ο Κολοβός και εκτέλεσε εύστοχα ο Δημήτρης Καββαδίας, μοιράζοντας από έναν βαθμό σε κάθε ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Ελευθεραί αποβλήθηκε για έντονες διαμαρτυρίες στο 70′ ο Χρήστος Αετόπουλος, πράγμα όμως που δεν στέρησε από την ομάδα των «λιονταριών» να παλέψει έως το φινάλε το ματς και τελικά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Κώστας Παπαρίζος): Κοσμάς, Πλατσάς, Λαδάς, Μαλαχτάρης (60′ Γκουντάρας), Τσάκουλης (65′ Σπετίμ), Παπαρίζος (46′ Μυλωνάς), Ντούμος (80′ Ντόμπρα), Πασιάς Π., Πασιάς Δ., Καπετάνιος, Γιαννακός.

Α.Ο. Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Κραβαρίτης, Μαυρουδής Αντ., Αετόπουλος, Κολοβός, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Ευστρατίου (75′ Γεωργουλόπουλος), Θεοδώρου (60′ Ρουμελιώτης), Κουρούκας (60′ Ράχης), Μαυρουδής Ι., Καββαδίας (75′ Μάστορας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Πατέτσος, Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...