Ισόπαλοι Απόλλων Λάρισας και Προοδευτική

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλα τα νέα παιδιά που διαθέτει στο ρόστερ, ώστε να βγάλει τα πλέον χρήσιμα συμπεράσματα και να δει ποιοι μπορούν να τον βοηθήσουν την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι στο α ημίχρονο ο Απόλλωνας είχε πολύ καλό ρυθμό, προηγήθηκε στο σκορ (32′) με εκπληκτικό γκολ του Αλέξανδρου Μπιμάι, με εξωτερικό φάλτσο έξω από την περιοχή ενώ δημιούργησε ευκαιρίες με τους δραστήριους Τόλη Γαρυφαλλόπουλο και Άκη Βαγενά για να πετύχει και άλλα γκολ.

Πολύ καλό και λειτουργικό το κέντρο του λαρισινού συγκροτήματος με Μπιμάι, Λίταινα και Ζαίμι να συνδυάζονται και να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα, ενώ σε αυτό το χρονικό διάστημα ήταν απροσπέλαστη η άμυνα (Κακάμης, Τουγλής, Ταουσάνης, Αγιώτης), μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Αθηναίους.

Στην επανάληψη έγιναν αλλαγές ο ρυθμός έπεσε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι της Προοδευτικής να ισοφαρίσουν στο 74′ με προβολή του Ρέτσου, από φαουλ του Χρήστου, ενώ λίγο πιο μπροστά (66′) είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Δαλαμάρα.

Στο β’ ημίχρονο ο Απόλλωνας δεν ήταν αυτός που έπρεπε με πολλά λάθη και βεβιασμένες ενέργειες, απένατι στην …ορεξάτη ομάδα του Κορυδαλλού.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη με βοηθούς τους Καραγιάννη και Παραφέστα.

– Αξίζει να τονίσουμε ότι οι θεωρητικά βασικοί έκαναν προπόνηση το πρωί στο γήπεδο του Ελευθεραι και φυσικά δεν ήταν κανείς τους στην αποστολή για το εν λόγω φιλικό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μαντζάρης, Κακάμης, Ταουσάνης, Αγιώτης, Τουγλής, Κοντοθανάσης, Μπιμάι, Ζαίμι, Λίταινας, Γαρυφαλλόπουλος, Βαγενάς.

Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι: Σπηλιόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπέικος, Γκουντρουμπής, Ρενάτο, Καρατάσιος, Τσακυργιάννης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντικος, Καμαρινοπουλος, Ξυγκάκης, Κιτός, Τζιολας, Βασιλείου, Κερασίδης, Γκόγκας, Γουίλι, Χρήστου, Δηλαβέρης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Τζιτζικαλάκης, Δαλαμάρας, Ζαχαρόπουλος, Μάνης, Θωμάς, Αγγελόπουλος, Ρετσος, Ραπι, Μεσίνης, Κύβελος, Τασιουλης.

The post Ισόπαλοι Απόλλων Λάρισας και Προοδευτική appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...