Ισόπαλοι δί(Χ)ως σκορ Τερψιθέα & Αμπελόκηποι…

Με το στείρο 0 – 0 να είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, οι Μαχητής Τερψιθέας και Αμπελόκηποι πήραν από ένα βαθμό στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Κώστα Τσιτσιούμη έφθασε τους είκοσι βαθμούς και συνεχίζει στην όγδοη θέση, ενώ από την άλλη, το σύνολο του Ζήση Χολέβα έφθασε τους δέκα έξι βαθμούς και βρίσκεται στη δέκατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες στο παιχνίδι για να πετύχουν γκολ, με τους Αμπελόκηπους να φθάνουν δύο φορά κοντά στο γκολ και οι προσπάθειες να σταματούν στα δοκάρια.

Συγκεκριμένα, στο 55ο λεπτό ο Μάτα σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μαχητή Τερψιθέας και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαρσένου, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Τσαούσι στο 80′, με τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας να θεωρούν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή και έπρεπε να μετρήσει ως γκολ η ευκαιρία αυτή…

Οι Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Κώστας Τσιτσιούμης): Παπαρσένος, Παπαδημητρίου Δ., Τάτσιος, Παπαδημητρίου Χρ., Παπαδημητρίου Στ., Φανίδης, Ντουρούμογλου, Τζουρμακλιώτης, Κοττάκος, Παζώλης, Γεωργοσούλης (55′ Καραμανώλας).

Α.Ο. Αμπελοκήπων (Ζήσης Χολέβας): Μαρουκάς, Βεργής, Παζάρας, Δούκας, Αλεξανδράκης, Μάτα, Χαϊνταρλής, Βελής (70′ Τσαούσι), Χάμος, Μανίκας (75′ Μπαμπαλιούτας), Γιαννάκης (15′ λ.τ. Μπόλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Τζιμούρτος, Πάλλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...