Ισόπαλοι στη Νεάπολη

Από ένα γκολ και βαθμό μοιράστηκαν στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης Β’, η ομώνυμη ομάδα του Νίκου Βλαχούλη με την νεοφώτιστη στη κατηγορία Α.Ε. Μαυροβουνίου του Λάζαρου Αγγλόπουλου.

Λογαριασμό άνοιξαν πρώτοι οι γηπεδούχοι και μάλιστα νωρίς στο παιχνίδι. Ήταν το 13ο λεπτό όταν οι Μανώλης και Τσότσος συνδυάστηκαν έξοχα, με τον τελευταίο να βρίσκει τον Γιώργο Καραθάνο ο οποίος και ανέλαβε την «εκτέλεση» του Γερμάνη για το 1 – 0 των «Ναπολιτάνων».

Οι «πετεινοί» όμως δεν… κώλωσαν και ισοφάρισαν το παιχνίδι με την επανέναρξη του για το δεύτερο μέρος, με σκόρερ τον Νίκο Μπατζέλα, που με σουτ κέρδισε τον Μουτσάι, διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 1.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Νεάπολη Λάρισας (Νίκος Βλαχούλης – Λευτέρης Λελέδης): Μουτσάι, Συγκούνας, Μπαλαούρας, Ζάρρας, Βιλανάκης, Μπουχλαριώτης, Βασιλόπουλος (85’ Γκούγκλας), Παυλόπουλος Θ. (48’ Καλόγηρος), Μανώλης (75’ Κωσταρέλος), Καραθάνος, Τσότσος (70’ λ.τ. Μπαλής).

Α.Ε. Μαυροβουνίου (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Γερμάνης, Μπάγκας Αρσ., Σαπιός, Μαντζαφούλης, Μπατζέλας Β. (70’ Χατζής), Μπατζέλας Ν., Ακριβόπουλος (80΄Τριάντης), Κυριάκος, Πάττας (75’ Κολιοφούτης), Παλάσκας, Πεζής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Τσαπράζης, Παπαδημητρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...