Ισόπαλο το ντέρμπι στην Κέρκυρα!

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο Κέρκυρας μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων.

Ο Ναυπακτιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απάντησαν στο καλό ημίχρονο του Ναυπακτιακού με το τετ α τετ του Κοιλιάρα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σταματόπουλος. Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν πολλές καλές στιγμές με τον Ναυπακτιακό να απειλεί με στημένα και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βγουν στην κόντρα.

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις φάσεις που δημιούργησε στην εστία του Ζάχου με το ντέρμπι να λήγει ισόπαλο και τον Κρόνο Αργυράδων να κρατά την  τύχη στα πόδια του σε ένα πρωτάθλημα που όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά καθώς πέντε ομάδες Μακεδονικός Φούφα , Κρόνος Αργυράδων, Ναυπακτιακός Αστέρας, Θεσπρωτός και Αχέρων Καναλακίου μπορούν να ελπίζουν υπο προϋποθέσεις  για την κατάκτηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Πάνος  με βοηθούς τον κ. Φαλτάκα και τον κ. Φραγκούλη

Κρόνος Αργυράδων: (Χονδρογιάννης): Ζάχος, Πουλημένος ,Γραικός, Αχείμαστος, Ανυφαντής,Ντατίδης, , Χατζηδήμας, Χαρτσιάς(69’Κόλινς),Κοιλιάρας(87’ Παπαστεργίου)  Μουζακίτης(90’Ντερτιλής), Κάνεφ(35’Σπαχίου)

Ναυπακτιακός : Γκόγκιτς: Σταματόπουλος, Καζανάς(69’Σεντεμέντες) ,Γκόλιας , Νικολακόπουλος, Ευαγγέλου, Γκάρετ, Στεργίδης(76’Κωστής),Γιαννόπουλος(85’Γιαννόπουλος), Γραμματικόπουλος,Κυζιρίδης(72’Βακράκος), Σαμπανέι.

Πηγή: nafpaktianews

The post Ισόπαλο το ντέρμπι στην Κέρκυρα! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...