Ισόπαλο το ντέρμπι του Χειμαδίου

Ισόπαλο 1 – 1 έληξε το ντέρμπι του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό Χειμαδίου και Λαρισαϊκό. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα γκολ σε κάθε μέρος, μοιραζόμενοι στο φινάλε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας που τους αφήνει στο -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγο πριν την συμπλήρωση των πρώτων τριάντα λεπτών (27′) ο Περικλής Γκόλαντας έφτασε κοντά στο γκολ, η προσπάθεια του όμως σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Τάση. Ότι δεν κατάφερε για τον Λαρισαϊκό ο Γκόλαντας, πέτυχε τρία λεπτά έπειτα (30′) ο Φάνης Παναγιωτίδης για τον Ολυμπιακό Χειμαδίου. Το 1 – 0 έγινε με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόλαντα (αδερφό του Περικλή, παίκτη του Λαρισαϊκού).

Στην επανάληψη τελικά οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίσαν το ματς στο 54′ με τον Δημήτρη Κωφό με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Γιώργος Νούσιος): Τζικόπουλος, Κουτζαμανίδης, Τόπης Π., Νούσιος Γ., Αχ., Παναγιωτίδης, Γκόλαντας, Παράφορος, Νούσιος Γ. Β. (80′ Λίταινας Στ.), Λίταινας Αντ. (25′ λ.τ. Μπάτζιος), Καραντώνης Γ., Λιόγκας (55′ Κουτσώνας).

Λαρισαϊκός (Θανάσης Κολονιώτης): Τάσης, Μικερτζής Α., Βασιλείου, Αρβανίτης, Τσιμπουκλής, Κωφός, Ανδρώνης (80′ Μικερτζής Ζ.), Ελιζόπουλος (70′ Μικερτζής Ζ.), Τσιρογιάννης (55′ Καλαμπαλίκης), Γκόλαντας, Μπουζώνας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσακνάκης, Ακρίβος, Σούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com