Κάιβας: «Ας δώσουμε μια ευκαιρία στον Αστ. Ροντούλη να αλλάξει τον Τύρναβο»

Τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει στις εκλογες στο πλευρό του Αστ. Ροντούλη εξηγεί ο γνωστός Τυρναβίτης, Θανάσης Κάιβας που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια του Τυρνάβου.

Οπως τονίζει κατεβαίνω στις εκλογές με το συνδυασμό της Δράσης Πολιτών, γιατί ο Στέλιος Ροντούλης είναι για τον ίδιο ο δήμαρχος της καρδιάς του.

Ο κ. Κάιβας πιστεύει ότι ο Τύρναβος έχει να κερδίσει πολλά από έναν άνθρωπο που ήδη απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.

Άλλωστε όπως υποστηρίζει αγρότες, κτηνοτρόφοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, έμποροι, επιχειρηματίες, άτομα με ειδικές ανάγκες, εκπαιδευτικοί και μαθητές έχουν κατά καιρούς ευεργετηθεί από τον κ. Ροντούλη και αυτό ομολογείται από εχθρούς και φίλους.

Σύμφωνα με τον κ. Κάιβα ο Τύρναβος θα έχει έναν ακούραστο, μαχητικό και διεκδικητικό δήμαρχο, που θα αφήσει εποχή με το έργο του.

«Ο Τύρναβος χρειάζεται έναν “εργάτη” και γι αυτό θα ψηφίσει Ροντούλη. Η μεγάλη αλλαγή είναι κοντά. Ας δώσουμε μια ευκαιρία στον Ροντούλη να αλλάξει τον Τύρναβο», τονίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο κ. Κάιβας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...