Κάτι δείχνει να κινείται στην Κέρκυρα

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, όλα στον ΑΟΚ Κέρκυρα ήταν «στον αέρα»! Υπήρχε κλίμα αβεβαιότητας και το μέλλον της ομάδας φάνταζε εξαιρετικά δυσοίωνο. Τις τελευταίες μέρες, όμως, κάτι «κινείται» και τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν…

Κατ’ αρχήν, σε επικοινωνία που είχε το CORFUCORNER.GR με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Λάμπρο Γεωργακόπουλο, που κατέχει το 75% του Μετοχικού Κεφαλαίου, ανέφερε ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις και πως στο τέλος του τρέχοντος μήνα θα γίνουν ανακοινώσεις.

Άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος των «Φαιάκων», αποκάλυψε ότι εντός των αμέσως προσεχών ημερών ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Ζαρκάδας, θα καταθέσει αίτηση για την υπαγωγή της ομάδας στη ρύθμιση των 120 δόσεων, ούτως ώστε να διακανονιστούν οι οφειλές της προς το δημόσιο (ΙΚΑ και Εφορία). Κατόπιν, οι άνθρωποι του ΑΟΚ θα αναμένουν την υπογραφή του τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ, προκειμένου μόλις μπει «ρευστό» στο ταμείο της ΠΑΕ, να ξεκινήσουν οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις με όλους εκείνους απέναντι στους οποίους οφείλονται χρήματα (ποδοσφαιριστές, προπονητές, υπαλλήλους κλπ.), με σκοπό να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, ώστε να αποσυρθούν οι πολυάριθμες προσφυγές και να μην υφίσταται ο διαρκής κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να αναμειχθεί ξανά στα διοικητικά του συλλόγου ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Λιμπάντσης.

Τέλος, πριν από ελάχιστες μέρες, ο Γιώργος Ζαρκάδας φέρεται να τηλεφώνησε στον Γιάννη Καραϊσαρλή και να του ζήτησε να συναντηθούν για να κουβεντιάσουν. Προφανώς, ο Πρόεδρος του ΑΟΚ Κέρκυρα σκοπεύει να ζητήσει τη στήριξη ή τη συνεργασία από μεριάς του ομολόγου του, του Κρόνου Αργυράδων. Εξελίξεις επί του θέματος, προς το παρόν δεν υπάρχουν…

Πηγή: CorfuCorner

The post Κάτι δείχνει να κινείται στην Κέρκυρα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...