Κέρδισαν τα Βούναινα κι έμειναν κοντά…

Κοντά στη διεκδίκηση μία από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έμειναν τα Βούναινα, μετά και τη νίκη τους με 2 – 0 απέναντι στον Παναγροτικό Νίκαιας στο πλαίσιο της 28ης «στροφής» του πρωταθλήματος στην Α΄1 τοπική κατηγορία.

Οι «βυσσινί» του Λάζαρου Αγγλόπουλου με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, κέρδισαν το συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη κι έφθασαν τους πενήντα τέσσερις βαθμούς και τη τέταρτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» της Νίκαιας δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και έμειναν στους είκοσι οκτώ βαθμούς και μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Νεάπολη.

Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιώργος Χατζηλιάδης έκανε το 1 – 0 κι έβαλε σε θέση οδηγού στο σκορ τα Βούναινα, ενώ στην επανάληψη και στο 59′ ο Αλέξης Τζατζάκης πέτυχε το 2 – 0 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Λωρίδας, Βλησαρούλης, Κυπαρίσσης, Χατζηλιάδης, Μερτζανίδης (86′ Λαμπράκης), Μούμος, Κατσιώτης (57′ Μερτζανίδης Φ.), Ρουμελιώτης, Τζατζάκης, Βράκας, Νεστορδίδης.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σδούγκας, Γεωργόπουλος, Χαρούλης, Πανδρεμένος, Νικολακούλης (60′ Καφαντάρης), Σακελλαρίου, Φουρίκης (80′ Ψαρούλης Δ.), Δημόπουλος Ηλ. (60′ Φάσσας), Βλαχάκης, Χριστοδούλου (60′ Ολομάνι), Γκουντίκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Καραμπούλας, Κοτούμπας Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...