Κέρδισε και ανέβηκε στη δεύτερη θέση!

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από το Μεσοχώρι το Μαυροβούνι και σε συνδυασμό με την ήττα της Αμπελιάς στο Αβέρωφ, οι «πετεινοί» ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Την ανοδική πορεία που έχει τον τελευταίο καιρό συνεχίζει λοιπόν το Μαυροβούνι, καθώς κέρδισε και το Μεσοχώρι εκτός έδρας κι έτσι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έφθασε τους σαράντα επτά βαθμούς!

Στον αντίποδα, η ομάδα του Θανάση Γάτσιου προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο αυτό δεν ήρθε και έμεινε στους έξι βαθμούς.

Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Σάββα Χατζηλιάδη (44′) και (55′) το Μαυροβούνι επικράτησε του Μεσοχωρίου εκτός έδρας και έδωσε έτσι συνέχεια στις επιτυχίες στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Ακόμη, οι «πετεινοί» είχαν και χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Αρσένης Μπάγκας (48′), Σάββας Χατζηλιάδης (64′) και (83′), προκειμένου να πετύχουν κι άλλα τέρματα στην αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος): Πατσιτός Δ., Πατσιτός Ν. (63′ Αλιπρασίτης), Μουσιάρης, Φράντζας, Λέτσιος Γ., Μαρκούιας Ν. (63′ Καραγιάννης), Κουζιώνης, Καλογιάννης, Πατσιτός Θ. (81′ Χαράλαμπος), Τσιάρας, Κουγιαγκάς.

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Νότας Γ., Μπατζέλας Β., Κολιοφούτης, Τατσέλος, Τριάντης (70′ Παπαμάνος), Μπατζέλας Ν. (83′ Σιδέρης), Χατζηλιάδης (90′ Νότας Β.), Μπάγκας Αρ. (66′ Σπανός), Σάπιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Καραμπούλας, Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...