Κέρδισε και βγήκε από την… ζώνη των “Play Out”

Εκτός ζώνης “Play Out” μετά από σχεδόν 5 μήνες, βρέθηκε με τη νίκη του με 1 – 0 κόντρα στον ΠΟΕ, ο Φαλανιακός, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, στη προσπάθεια που κάνει προς αποφυγή της ψυχοφθόρας διαδικασίας των “Play Out”.

Τους 28 βαθμούς έφτασε ο Φαλανιακός, προσπερνώντας στην 11η θέση την Αναγέννηση Καλοχωρίου κατά έναν βαθμό, βρισκόμενος εκτός της ζώνης των “Play Out” μετά από σχεδόν 5 μήνες. Στον αντίποδα ο ΠΟΕ που παρέμεινε στους 32, θα πρέπει να αρχίσει να αγχώνεται καθώς ο μέσος όρος της παραμονής ανεβαίνει αγωνιστική με την αγωνιστική και θα έχει πρόβλημα εάν δεν καθαρίσει την “μπουγάδα” στα επόμενα ματς.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Σωτήρης Σουλιώτης από νωρίς στην αναμέτρηση. Ήταν το 10ο λεπτό όταν ο Γιώργος Πανταζής επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ με τον Σωτήρη Σουλιώτη να παρεμβαίνει στη πορεία της μπάλας, βρίσκοντάς την όσο έπρεπε για την στείλει στα δίχτυα του  Γκουτζουρέλα.

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Γιάννης Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Κολοβός, Σουλιώτης, Φατούρας, Μαχαίρας, Μπλέντι, Πανταζής (60′ Κλούρας), Λιλολάρι, Αλεξανδρής (70′ Παπαγεωργίου), Βαρσάμης, Λυγούρας Χρ. (88′ Ντανίκας).

ΠΟΕ (Αλέκος Αλεξανδρής – Αποστόλης Ευαγγέλου): Γκουτζουρέλας, Καρακώστας, Γκαραβέλης, Καρλιάμπας, Μπούσιας, Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης (33′ Μάρκου), Ματούλας, Γεωργούλας (46′ Μπαρλαγιάννης (71′ Περτζιόνι)), Πετκολάι, Τσένος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Ακρίβος, Πατέτσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...