Κέρδισε και μείωσε τη διαφορά…

Με το «δεξί» μπήκε το νέο έτος ο Ηρακλής Λάρισας, καθώς έφυγε από το Δαμάσι με τους τρεις βαθμούς και της νίκης και το 2 – 0 να είναι το σκορ που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη με δύο γκολ στην επανάληψη επικράτησε του Δαμασιακού εκτός έδρας και σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία του Φαλανιακού απέναντι στο Τύρναβο, μείωσε τη διαφορά στους δύο βαθμούς έπειτα από 14 αγωνιστικές.

Αντίθετα, το σύνολο του Χρήστου Λόλα δεν κατάφερε στο δεύτερο μέρος να πάρει αυτό που ήθελε παρά τη προσπάθεια που έκανε και έμεινε στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας έχοντας δέκα τέσσερις βαθμούς.

Στο 59ο λεπτό ο Γιώργος Κακαβίτσης πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα με την νέα του ομάδα και έδωσε το προβάδισμα στον Ηρακλή Λάρισας γράφοντας το 0 – 1.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση στο Δαμάσι, ο Νίκος Φορτομάρης με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημήτρη Βλιώρα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Βλιώρας, Δούκας, Ιωαννίδης, Γεωργατζιάς, Ντόκος, Μπακαϊμης, Νάτσης, Γκαντρής, Μουσιάρης, Αμπατζίδης (73′ Χασιώτης), Σουγλής Κ. (89′ Αγραφιώτης Θ.).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου (56′ Φορτομάρης Ν.), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Ντιντής (46′ Δολιάνης), Μανιώτης, Γκιουρσάνης, Νάστας, Ζαφειρίου, Χριστίδης (81′ Φώτος), Κακαβίτσης (90′ Ράχης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Κοτούμπας, Γκαρέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...