Κέρδισε και παρέμεινε στο -1, ο Προμηθέας

Χωρίς πρόβλημα και με το επιβλητικό 4 – 0, κέρδισε ο Προμηθέας Λάρισας τη Χαραυγή στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, διατηρώντας το -1 από τη κορυφή και τον Παναγροτικό Νίκαιας που επίσης κέρδισε με 1 – 0 στο Ναρθάκι.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Χαραυγή, ανοίγοντας στο σκορ στο 14′ μετά από φάση διαρκείας και τελικό σκόρερ τον Αρσένη. Ο Σκαφιδάς σημάδεψε αρχικά το δοκάρι της εστίας της Χαραυγής με κεφαλιά, με τον Δημήτρη Πατσιούρα στην επαναφορά να σερβίρει στον Αρσένη που εκ νέου με νέα κεφαλιά κέρδισε τον πορτιέρο της Χαραυγής για το 0 – 1.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Δημήτρης Πατσιούρας αυτή τη φορά σημάδεψε σωστά και όχι το δοκάρι, δίνοντας “αέρα” δύο τερμάτων στους φιλοξενουμένους που διευρύναν το σκορ της νίκης τους στο 82′ με σκόρερ και πάλι τον Δημήτρη Πατσιούρα και αφού αρχικά ο Παπαδόντας είχε σημαδέψει δοκάρι, πριν στο 85′ όπου από πάσα του Αρσένη, ο Παπαδόντας κέρδισε για τέταρτη και τελευταία φορά τον κίπερ της Χαραυγής για το τελικό, 0 – 4.

Η Σύνθεση

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Πατσούρας Ν. (50’ Δολμές), Κολοκυθόπουλος (60’ Αλίου), Πότσης (75’ λ.τ. Χριπάτσιος), Καρβουνάρης, Σκαφιδάς, Πατσιούρας Δ., Αρσένης, Παϊτέρης (78’ Ρουμπιές), Τριτάρης, Παπαδόντας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρονίκος, Πάλλας, Θύμιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...