Κέρδισε το γειτονικό ντέρμπι και είναι κοντά στη παραμονή!

Η Δόξα Βλαχογιαννίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι με τον Δαμασιακό στην 28η αγωνιστική της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας και βρίσκεται κοντά στη παραμονή της στην Α΄ΕΠΣΛ!

Τους τριάντα τέσσερις βαθμούς έφθασε το σύνολο του Νίκου Φακίτσα με τη σπουδαία αυτή νίκη, ενώ ο Δαμασιακός του Δημήτρη Μπουκουβάλα έχει «κλειδώσει» τη παραμονή στη κατηγορία με τους τριάντα επτά πόντους και στρέφεται στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Σμόλικα Φαλάνης.

Ο Μάριος Γκουρομπίνος βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα (9′) και (27′) και η Δόξα Βλαχογιαννίου πήρε σαφές προβάδισμα απέναντι στον Δαμασιακό για τη συνέχεια του ματς.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης ο Στέλιος Λούτσος μείωσε στο 52′ σε 1 – 2 για τους γηπεδούχους με κεφαλιά μετά από σέντρα του Άγγελου Αμπατζίδη, ωστόσο το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κουκούλη βρήκε τη Δόξα Βλαχογιαννίου νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι όπου μάλιστα βρίσκεται και πολύ κοντά στη παραμονή της στην Α΄ΕΠΣΛ!

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Βλιώρας, Τσιάλτας (5′ λ.τ. Αγραφιώτης (80′ λ.τ. Λέτσιος)), Μπακαΐμης, Δούκας, Αμπατζίδης, Ντόκος, Μουσιάρης (50′ Γκαντρής), Νάτσης, Λόλας (85′ λ.τ. Γεωργατζιάς), Φούντας, Λούτσος.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας, Πέτρου (90′ Γεωργούλης), Δραγατζίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος Μ. (84′ Βίδρας), Κοντοθανάσης, Αθανασούλης, Ιγγλέζος, Αλεξίου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Καραθάνος, Τζιμούρτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...