«Καθάρισε» στο πρώτο η Βερδικούσια

Η Προοδευτική Βερδικούσιας πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στην αναμέτρηση με τον Δολιχιακό που εν τέλει της έδωσαν τη νίκη με 2 – 1.

Με τη συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών αγώνα, οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Ο Καρκατσέλας έκανε το γύρισμα και ο Δημήτρης Μιχαλές με σουτ σκόραρε για το 1 – 0.

Πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, η Προοδευτική Βερδικούσιας πέτυχε ακόμα ένα γκολ. Μόλις δύο λεπτά αργότερα από την επίτευξη του πρώτου τέρματος, ο Δημήτρης Μιχαλές και πάλι  μετά από πάσα του Νίκου Οικονόμου του Γεωργίου βρήκε δίχτυα ξανά για το 2 – 0.

Όμως τα πράγματα «άναψαν» για τα καλά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 44′ αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σινάπαλος για την Βερδικούσια αλλά και ο Στέφανος Σουγλής του Δολιχιακού για εξύβριση αντιπάλου.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 50ό λεπτό της αναμέτρησης, ο Δολιχιακός μπόρεσε να ξαναμπεί στο ματς, όταν ο Κώστας Σουγλής με σουτ στην επαναφορά μείωσε σε 2 – 1. Ωστόσο δε μπόρεσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με τη Βερδικούσια να νικάει με 2 – 1.

Οι Συνθέσεις

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Μάνης, Φραγκογούλας (70′ Οικονόμου Ν. Αθ.), Μούμος, Ζερδαλής, Καρκατσέλας, Οικονόμου Ν. Γ., Θάνος (80′ Κατίνας), Σινάπαλος, Μιχαλές (85′ Χατζής), Στατήρης.

Δολιχιακός (Αντώνης Παναγιώτου – Στέφανος Σουγλής): Κατοντικίδης, Τριανταφύλλι, Ντούσκο, Μαρογιάννης, Κοντολάρι, Σουγλής Στ., Τζήκας, Παπακωνσταντίνου Β., Σουγλής Κ., Παναγιώτου, Σουγλής Ζ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρονίκος, Σπανούλης, Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com