Καθάρισε τη “μπουγάδα” νωρίς…

Ένα παιχνίδι όπου κρίθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο διαδραματίστηκε στο “Κουκολίτσιος – Μουσιάρης” με το Αβέρωφ να καθαρίζει τη “μπουγάδα” από το πρώτο ημίχρονο με τον Κολομητρούση να ανοίγει το σκορ και τον Παναγιώτη Φουσίκα με την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του να πετυχαίνει τα άλλα δύο και να δίνει το παιχνίδι νωρίς στην ομάδα του.

Ο Κολομητρούσης άνοιξε το σκοτ στο 22′ με τον Φουσίκα να κάνει το 2 – 0 στο 30′. Από εκεί και πέρα από πλευράς φιλοξενουμένων χάθηκαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Αμαρλαριώτη να είναι ο εκφραστής των δύο προσπαθειών αυτών. Έτσι εκεί που το παιχνίδι θα μπορούσε να γίνει 2 – 2, αντί αυτού ο Φουσίκας από την άσπρη βούλα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Όπως ήταν λογικό η επανάληψη είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το σκορ οτυ ημιχρόνου να διατηρείτε έως και το τέλος.

Το Φιλμ του Αγώνα

22′ 1 – 0 Ο Κολομητρούσης με ένα σουτ από το κέντρο και δεξιά βρήκε εκτός εστίας τον Καραποστόλη, ανοίγοντας το σκορ με ένα σπανίας ομορφιάς τέρμα.

30′ 2 – 0 Ο Ταρταμπούκας μπήκε από δεξιά έσπασε την κατάλληλη στιγμή στο πέναλτι με τον Φουσίκα με τη μια να κάνει το 2 – 0.

32′ Ο Κουσιάς έκανε μια ψηλοκρεμαστή πάσα στον κενό χώρο και πάνω από την άμυνα του Αβέρωφ, βγάζοντας στον Αμαρλαριώτη τετ – α – τετ με τον Ρουτζέρο το πλασέ του οποίου όμως πέρασε άουτ.

35′ Ο Κουτσώνας έβγαλε τον Αμαρλαριώτη σε θέση βολής με το πλασέ του να απομακρύνει σε κόρνερ και πάλι ο Ρουτζέρο.

40′ 3 – 0 Ο Ηλιάζι ανέτρεψε εντός της περιοχή τον Τσιρβούλη με τον κ. Μαστοροδήμο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιώτης Φουσίκας ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.

51′ Ο Καφφές έδωσε αριστερά στον ταρταμπούκα ο οποίος μπήκε στη περιοχή και με ένα διαγώνιο συρτό σουτ ανάγκασε τον Καραποστόλη να πέσει και να μπλοκάρει.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Κώστας Κολομητρούσης): Ρουτζέρο, Καφφές, Μιχαήλ (70′ Μάρκου), Ελευθέρογλου Γ., Κλεισιάρης, Γκουτσιούδης, Κολομητρούσης, Ευσταθιάδης, Φουσίκας (58′ Ελευθέρογλου Τ.), Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας (77′ Τσαντζαλής).

Ατρόμητος Αγιών Αναργύρων (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Χατζηλιάδης, Παπακωνσταντίνου, Ηλιάζι, Παπακώστας, Τσιφλίζογλου (78′ Βασιλείου), Κολοβός, Σαλγκάμης, Αμαρλαριώτης (80′ Ντουρουντάκης), Κουσιάς, Κουτσώνας (67′ Παναγιώτου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μαστοροδήμος, Καραμπούλας, Παπαδημητρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...