«Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Στο δεύτερο γκολ του Πλατανιά και στην σημασία αυτού, στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την ήττα με 3 – 2 από τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων.

Πιο Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έκανε καλή προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Και τακτικά. Αυτό που έλειπε ήταν η προσοχή για να ολοκληρώσουμε κάποιες φάσεις. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε σε κάποιες φάσεις ενώ ήταν και μία αμφισβητούμενη φάση με τον Καπό που νομίζω πως ήταν πέναλτι. Δεν θέλω να σταθώ εκεί.

Δεχτήκαμε σε ένα κρίσιμο σημείο το πρώτο γκολ. Αναγκαστήκαμε να αναθεωρήσουμε τα σχέδια μας στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλά. Ήρθε το δεύτερο γκολ που ήταν καθαριστικό για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Παρότι αντιδράσαμε μειώνοντας το σκορ, ο Πλατανιάς είχε τους χώρους για να κινηθεί και να μας απειλήσει και στο τρίτο γκολ τελείωσαν όλα. Εμείς είμαστε μία νέα ομάδα με νέα πρόσωπα και προσπαθούμε να περάσουμε τα στοιχεία που πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να δούμε την ΑΕΛ όπως τις θέλουμε. Το θετικό πάντως ήταν πως δεν πάψαμε να προσπαθούμε.

Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος σήμερα αλλά έπρεπε να γίνει για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος ήταν να μην ταλαιπωρηθούν οι δύο ομάδες και στη συνέχεια. Τώρα στο επόμενο ματς αυτό που χρειαζόμαστε είναι οι βαθμοί. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι απέναντι στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com