Και οι «πετεινοί» συνεχίζουν το… «απόλυτο» τους!

Χωρίς καμιά βαθμολογική απώλεια συνεχίζει το Μαυροβούνι στον 1ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, κερδίζοντας στο γήπεδο του «Θεσσαλικού» και την τοπική Χαραυγή με 3 – 1, με πρωταγωνιστές τους Τατσέλο και Μαντζαφούλη.

Το συγκρότημα του Ηλία Αρβανίτη συνεχίζει να προπορεύεται στην πρώτη θέση του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, έχοντας κάνει και το ρεπό του. «Θύμα» αυτήν την φορά ήταν η Χαραυγή κόντρα της οποίας κέρδισαν δύο πέναλτι για τα οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται.

Αρχικά στο 27′ ο Τατσέλος κέρδισε πέναλτι με τον Πεζή να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ. Στο 43′ και λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, η εκτέλεση κόρνερ του Αρσένη Μπάγκα και η κεφαλιά του Μαντζαφούλη, έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στους φιλοξενουμένους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μειώσαν προσωρινά σε 1 – 2 με τον φυσικό τους αρχηγό και προπονητή, Δημήτρη Παππά, για να κερδίσουν σε ανατροπή του Τατσέλου στο 72′ και πάλι πέναλτι οι φιλιξενούμενοι. Αυτήν την φορά το αξιοποίησε ο Μαντζαφούλης που πέτυχε έτσι το δεύτερό του προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Χαραυγή (Δημήτρης Παππάς): Τζιαφέτας, Βαρσάμης, Πετράκης, Μακρής, Παππάς, Ντριβαλάς, Βιντσιάνι (46′ Μουτκανάς), Κουτζαμπασούλης (46′ Ζυγούρης), Σκοτεινιώτης, Χατζηκαμαγιάννης, Περιτογιάννης (70′ Πούλιος).

Μαυροβούνι (Ηλίας Αρβανίτης): Καραποστόλης, Βαρσάμης, Καψαλός, Μαντζαφούλης, Νότας, Μπατζέλας, Σαράντης (75′ Πάτας), Τατσέλος, Μπάγκας Αρσ. (82′ Τοζούνης), Ακριβόπουλος, Πεζής (65′ Τάτσιος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καρδούλας, Τέγος Αθ., Τσιρογιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com