Και στα δύο πρώτα φιλικά πήγε καλά ο ΠΑΣ

Στο πρώτο ματς με τη Λάρισα, έχασε με 1-0, αλλά έδειξε καλά στοιχεία. Στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, κέρδισε 2-0, έχασε πέναλτι και είχε μια πολλή καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, σαν να μην υποβιβάστηκε ποτέ από την μεγάλη κατηγορία.

Πολλές φορές ο κόσμος χειροκρότησε καλές ενέργειες των κυανόλευκων στον αγωνιστικό χώρο και γενικά η όλη αγωνιστική εικόνα της ομάδας αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι με τα «καναρίνια» ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Όσο ήμασταν μέσα στο πλάνο σήμερα, ήμασταν καλοί, αλλά είχαμε και στα δύο ημίχρονα παθητικό ρόλο για πολύ χρονικό διάστημα και απειληθήκαμε. Είχαμε ατέλειες στο αμυντικό κομμάτι, αλλά δικαιολογημένα, γιατί δεν δουλέψαμε ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη φιλική νίκη. Δείξαμε σε κάθε ημίχρονο για κάποιο χρονικό διάστημα τι θέλω και πώς θέλω να παίζουμε. Αλλά είχαμε κάποιες ψηλές μπαλιές στο α’ ημίχρονο, που δεν ήταν δουλεμένες, είχαμε πισωγύρισμα σε παθητικό ρόλο κι αυτό δεν μου άρεσε. Αλλά είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας, της δουλειάς και της εξέλιξης. Το σκορ δεν μας κλείνει τα μάτια εμάς στο τεχνικό επιτελείο σ’ αυτά που θέλουμε. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι πάλι ευχαριστημένος, αλλά δεν μου άρεσε που ξεχαστήκαμε κάποια διαστήματα και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι και δεν κάναμε αυτό που θέλουμε».

Χθες αναμενόταν στα Γιάννινα ο Φάμπρι Κάστρο, που έχασε την προσφυγή, έτοιμος να ζητήσει συγγνώμη και να ξεκινήσει προπονήσεις. Είναι παίκτης που θέλει ο Γιαννίκης στην ομάδα, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα, επειδή δεν έκανε προετοιμασία. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και κάποια ακόμη μεταγραφή. Οι Λεό, Σεργκελασβίλι, Πάντελιτς ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Με τον Παναιτωλικό χτύπησε και ο Ράντοβατς, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και από αύριο θα μπει πάλι στο κανονικό πρόγραμμα.

Επόμενο φιλικό είναι η με τη Βέροια στις 24 Αυγούστου, αφού ακυρώθηκε το φιλικό με τον Παναιτωλικό, που ήταν να γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο Αγρίνιο.

Πηγή: Αγών

The post Και στα δύο πρώτα φιλικά πήγε καλά ο ΠΑΣ appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...